Sanabelle Kedi Maması Hakkında Düşüncenize İhtiyacım Var?

dagdbidil
dagdbidil

2049 Puan

Kuru mamanın içeriklerine çok dikkat ediyorum. Hep mamanın orijinal sitesinden kendim çevirip karbonhidrat oranlarını kendim buluyorum. Ben şu an kedime Sanabelle tahılsız kuzulu yaban mersinli kullanıyorum ama hiç önerilerde göremedim. Hiçbir yerde doğru dürüst bir yorum göremedim. Oysaki içeriği gayet güzel zengin ve (şu ana kadar rastladığım en düşük karbonhidrat oranı bu mamaya ait) -ki kedilerin ihtiyacı yok aslında. Bu mamayla ilgili fikrinizi merak ediyorum.

3 CEVAP

sekerfare21
sekerfare21

115656

Bahsettiginiz kriter tek basina pek bir sey anlam ifade etmiyor. Protein miktari ve protein kaynagi cok onemli. Protein kaynagi hayvan proteini mi bitki kaynakli protein mi? Hayvan proteini temiz et proteini mi yoksa artiklardan olusan mi? Sanabelle markasini bilmiyorum ama aramaya yazarsaniz pekcok bilgi var mamayi neden onermedikleri icin.

dagdbidil
dagdbidil

2049

Hayvansal kaynaklı protein %59 yazıyor diğer mamalara bakınca, sanki az değil mi? :( oraya da baktım çok detaylı araştırdığım için bir kez daha sormak istedim belki ekleyecekleri bir şey vardır diye, yani sırf karbonhidrat düşük diye almak yanlış, bugün de bunu öğrenmiş oldum teşekkür ederim :)) @sekerfare21

Sehrazat
Sehrazat

6870

Sanabella piyasada ki en iyi mamalardan biri bence. Fiyatları da rakibi olan diper markalara kıyasla çok daha iyi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 339 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR