Pomeranain

Pomerenian boo almayı düşünüyorum bu türden köpeği olan biri tavsiyeler verebilir mi


5 CEVAP

Alma barınaktan ya da bu siteden bir yavru sahiplen

İlk önce ırkın yazılışını öğrenin. İkinci olarak Boo diye bir ırk olmadığını. Cinsin adı Pomerian. Boo ise Pomerian cinsi ünlü bir köpek, ordan ırka takılan bir isim. Üçüncü olarak, kesinlikle kolay bir ırk değil. Özel bakımlar, özel traşlar, özel şampuanlar gerekiyor. Aşırı masraflı kısacası. Dördüncü, araba parasında bir köpek :) Alacaksanız World Of Poms gibi kuruluşlardan şcrli bir köpek almalısınız istiyorsanız. Resimdeki gibi bir köpek istiyorsanız 5,5-6 bin türk lirası gibi bir ücret vermelisiniz. Kesinlikle önermem. Son olarak, barınak/ sokak ve ilanlarda binlerce hatta onbinlerce zor durumda köpek var. Irka bu kadar takılmayın.

önemli olan dostunun ırkı değil onunla anlaşabilmendir. yuva arayan köpeklere bak ve gidip tanış. gerçekten ona bir ömür bakıp koşulsuz sevecek misin hastalandığında yanında olacak mısın bunu düşün. hiçbir canlının günahına ırk hevesi yüzünden girme. bugün heves edip yarın ilk fırsatta barınağa bırakma. #satinalmasahiplen !

Gofretsla
Gofretsla

116585

merhaba eğer daha önce 7-8 yıl köpek bakmadıysan bu cinsi alamazsın sana cocker öneririm benim yavru halini görmek istiyorsan profilime bakabilirsin ama kesinlikle youtubeden kral köpek ailesi aslı ve çağrının videolarını seyredebilirzsin hatta direk arama motoruna ilk köpeğim küçük ırk köpek olurmu uazarsan çok faydalı videolar çıkacaktır bbu arada kimseye onlarda can onları sahiplenin diyerek o ypoola yürütemeyiz gider petshoptan alır kendi kararı İYİ PATİLER..............

Gofretsla
Gofretsla

116585

BU ARADA AYDIN BİRSÜRÜ İLAN VAR HEPSİDE CİNS KÖPEK İLANA BAK DERİM

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1202 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR