Paw Paw - Sokak Köpekleri İçin Mama Çalışması

Carathras
Carathras

111749 Puan

Kedi mamaları ile yaptığım çalışmanın aynısını köpek mamaları için de yaptım fakat karakter sayısını aşmışım iki soruya paylaştırıyorum. Bu sefer Paw Paw markasının 2 farklı yetişkin köpek (3 kg) maması üzerinden deneme yaptım. Daha önce yine Çağatay Pet Food’un Kennel markasını alıyordum. (Şuan ki fiyatı 15 kg paket 105,5 TL)
Köpek mamalarını sadece oturduğum bölge de deneyebildim, popülasyon olarak da kedi sayısı da çok az, kedi mamaları deneme bölgelerim de de köpek pek yok.
Köpek Mamaları :
Paw Paw - Biftekli Yetişkin Köpek Maması ;
Sıkıntısız şekilde tükettiler 1. tercih bu paket. Bu hafta HB'de günün fırsatı indirimi ile 15 kg paketi 68 TL'ye aldım.
Paw Paw - Kuzulu Pirinçli Yetişkin Köpek Maması ;
Günün fırsatı ile beraber 3 kg paketini aldım ve hemen denedim, ertesi mama verdiğim noktada mamalar bitmemişti. Şahsi fikrim aç olan ve yiyecek köpekler mutlaka olacaktır ama Biftekli paket 1. tercih oldu.


HB indiriminde 15 kg paketlerin hepsi yaklaşık 70 TL, normal zaman da da 80 TL'lik fiyatlar var. Amacımız en uyguna en çoğu olmak. Zaten bu fiyat aralığındaki benzer içerikli mamalar içinde en uygunu diyebilirim.
Bir markanın her paketini deneyerek olabildiğince fazla tecrübe aktarmaya çalıştım, bu sonuç her bölgede aynı olmayabilir, bende tercih edilenler sizlerde edilmeyebilir. Yine de beslediğiniz canların yemeyeceğini düşünüyorsanız küçük paket ile bir deneme yapabilirsiniz. (Firma kargo ücreti karşılığı numune mama gönderiyor burada bütçenize göre karar sizlerin.)
Umarım fırsat olur da başka bir markada da benzer çalışmayı yapıp paylaşabilirim ya da diğer arkadaşlar da benzer şekilde bir çalışma yapabilirse bizler içinde güzel bilgiler olur.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 390 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR