Nd Kinoa Serisi Skin And Coat

mervegck06
mervegck06

10457 Puan

Kedim için 7 ay mantar belasıyla uğraştığımız için deri florası bozuldu. Dolayısıyla kepeklenme miz ve dedi dehşet tüy dökümümüz vardı en son kullandığımız mama ile de kuzum kilo vermişti. araştırmalarım sonucunda bize ND nin kinoa serisinin iyi gelebileceğini düşündüm kedimde çoklu besin alerjisi olabileceğinden (balık ve tavuk kesinlikle derisine iyi gelmiyor zaten balıklı mamaları da sevmiyor) ND kinoa serisi skin and coat bıldırcınlı aldım.
Geçiş dönemimiz biraz hızlı oldu çünkü miu mama kabındaki bıldırcınlı mamayı yedi ve eski mamasını eve dağıttı. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz ve memnunuz. Tahıl olmadığı için içeriğinin tamamını sindiriyor. Dışkısı normal şimdiden tüyleri güzelleşti ve dökülme hızı azaldı hala tüy döküyor ama eskiye nazaran bir tık daha az.
Kepeklenmemiz de azaldı. Memnunuz :)


6 CEVAP

SBKart2207
SBKart2207

121826

Bende galiba kedim için bu mamadan kullanacağım. Çünkü o da kaşınıyor.mantar da oldu Hassas bir kedi

Feyzaaa555
Feyzaaa555

880

Ben balıklı sını denemiştim skin coat olanını tüy dökümü için bizde işe yaramadı gerci kediden kediye değişiyor diğer seriside bize iyi gelmemişti

6 ay öncesinde çok güzel n&d mama yermesi ve unique mama övmesi yapmışsınız. Neden unique kullanmaktan vazgeçtiniz bizi de aydınlatır mısınız? @mervegck06

mervegck06
mervegck06

10457

Mantar için öncelikle muhakkak ecosin kullanın.


Bu mama fiyat olarak biraz pahalı gelebilir ama diğer mamalardan sanırım daha doyurucu ki gramaj olarak daha az yiyor ve 5 kg mama 3 ay gidecek gibi. Böyle olunca da aynı hesaba gelmiş oluyor.( kedim kısır olduğu için zaten ölçüyü de azaltmam gerekiyormuş)

up. Kinoa serisinden başka mama deneyen var mı

rebeccaztre
rebeccaztre

1001

Ben de aynısından denedim ama bölgesel tüy dökülmesi ve aşırı yalanması var. Siz aynı şeyleri yaşadınız mı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 813 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR