Dişi Kedi Vs Erkek Kedi

Siyammm
Siyammm

120334 Puan

Bugün bir araştırmadan bahsedeceğim.Herkes farklı bir şey söylüyor. Araştırmaya göre dişi kedi evin erkeklerine, erkek kedi evdeki kızlara daha canayakın davranıyormuş.
Biri çıkıyor dişi tripli olur diğeri dişiler uyumludur diyor.Sizin bu konudaki tecrübeleriniz neler?

6 CEVAP

cckzk
cckzk

5605

Bu kedinin kişiliğiyle alakalıdır bence. Ona verilen ilgi alakaya göre de olabilir. Benim bir erkek kedim var. Ben kızım ve evde en çok bana yakın. Ama aynı yakınlığı anneme göstermiyor. Erkek kardeşime de ben kadar olmasa da yakın. Ama babamla hiç yakın değil çünkü babam onunla ilgilenmiyor. Daha öncesinde sokakta baktığım bir dişi kedim vardı. Onun da yakın olduğu kişi bendim çünkü yemeğini veren onu seven bendim. Eğer evde kim onunla ilgilenirse kedi ona daha yakın olur bence. Ve gözlemlediğim kadarıyla erkek kediler daha uslu dişiler daha hareketli oluyor. (Yine kişilikle de alakalı olabilir ama ben hep öyle denk geldim.)

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Kesinlikle karakter meselesi bir dişi bir erkek kedim var. Dişi kedim ben dışında kimseyle yakın olmuyor. Erkek kedim de bana daha çok düşkün ama ilgi krizleri oluyor bazen yanında kim varsa gidip ona gurluyor :D Hareketlilik bakımından dişi kedim daha hareketli (oyun olarak söylemiyorum böyle durup durup havaya tekme atıyor garip sesler çıkarıp evde koşuyor) ama erkek kedim daha çok oyun oynar.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Tamamen karakter meselesi diye düşünüyorum. Dişi kedim var evde üç kadın yaşıyoruz hepimize aşık resmen. Halamın kedilerinden de en çok sevdiren dişi. Ama erkek bir arkadaşımın kedisi de dişi ama kadınlara sevdirmiyor hiç lskdlgşgş

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

araştırma bence doğru benim oğlan çoğu erkeğe yanaşmaz kızların dibinden ayrılmaz kızlar da tam tersi kız gelince kaçar erkeklerin kucaklarından inmez tasmayla parka götürmüştük deli erkeklerin üstüne atladı

Siyammm
Siyammm

120334

İşte herles farklı bir şey söylüyor o yüzden emin olamıyorum .
Köpeklerde cinsiyetin karaktere etkisi biliniyor ama kediler tuhaf hayvanlar

Ozge00
Ozge00

131723

Bizimki de öyle. Dişi kendisi ve erkeklere acayip ilgisi var. Erkek Misafir gelince oturduğu yerleri koklar onlar gidince hemen. Ayak yalama huyu da var. Bazen cok utanıyorum milletin orasini burasini kokluyor yalıyor falan hemen alip odaya götürüyorum mecbur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 315 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR