*********

seraperpek
seraperpek

4970 Puan

Merhaba..********* kedi mamalari ve kumlarini kullanan var mi acaba? Özellikle bentonit kum? Koku durumu nedir? Micho mama almayi düsünüyorum. Evimiz disinda da Cok fazla pisi bakiyorum. Biraz daha ekonomik alisveris yapmak icin siteyle ilgilendim. Tesekkürler :)

6 CEVAP

DogukanA
DogukanA

931

Bu konuda söylenecek o kadar şey var ki öncelikle biliyorum hepimiz ucuzluğunun sebebinin gümrül vergisi vb olması söyleniyor,hepimiz buna inanmak istiyoruz ama sebebi içindeki et oranının azlığı yani bir sınıflandırırsak royalc. Proplan hills gibilerin bir tik alti market mamalarinin bir tik ustu oldugunu dusunuyorum.Evet maddi durumunuz iyi değilse ya da sokaktakiler içinse (ne kadar gönlüm el vermese de sokaktaki kedi kolonim bonacibo yiyor) mantıklı bir mama ama n&d orijen acana varken yerli diye hayvana yedirmenin sağlığını boş yere tehlikeye atmak olduğunu düşünüyorum.Acana orijen biftekken bu arkadaşlar et suyuna doğranmış ekmek gibi kalıyor.(Gerçi bunlar da sakatattan yapılıyor çoğunlukla ama et sonuçta.)Yani dediğim kriterlere göre mama seçin bence eğer proplan hills royal canin ile besleyecekseniz canı bunla beslemek mantıklı olabilir ama kedilerin wiskasa saldırır gibi bu mamaya saldırması beni tedirgin etmiyor değil. :/

Tarcinn
Tarcinn

2701

İnce taneli kedi kumu kullanıyorum oradan, açıkçası gayet memnunum. Fiyatı çok uyguna geliyor. Kokusu da çok rahatsızlık verecek derecede değil. Kedi kumunu oradan almaya devam edeceğim :)

seraperpek
seraperpek

4970

Teşekkür ederim..pekala reflex için ne diyorsunuz? Yavrularimiza reflex kullaniyoruz gećen haftadan bu yana. Oldukça beğendiler.. şu ana kadar da genellikle silika kum kullandik. Daha önce mırmır ince taneli topaklanan kum kullanmıştık. Patilerle evin her yanına taşındı :)

Tarcinn
Tarcinn

2701

Bizde ilk başta silika kum kullanıyorduk lakin internetten okuduğum kadarıyla zararlı olduğunu öğrendim. Mamada ise market mamaları kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum, ben Acana pacifica kullanıyorum. Evet birazcık pahalı, bütçeyi zorlayabilir fakat ileride bir sağlık sorunu olmaması için kaliteli mamalarla beslemeliyiz. Yaş mama olarak gimcat'in yaş mamalarını önerebilirim.

mhtpyldz
mhtpyldz

104584

Ben ince taneliyi kullaniyorum düzenli memnunum ama mama asla kullanmam :)

Hamidemrc
Hamidemrc

1494

bende kumu ince taneli kullanıyorum koku problemi yok çok beğendim. kendi kedime de *********dan kuru mama alıyorum arada royal canin yaş mama veriyorum kışırlaştırlmış yaşmama yok *********da severek yiyor bir problem yaşamadık. sizin gibi sokakda çok kedi beslediğim için çok maliyelti oluyor bu markaya geçtim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1637 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR