Mama Tavsiyesi

selmancitir
selmancitir

181 Puan

Herkese merhaba, Van kedim var 6 yaşında, dişi ve kısır. Bahçeye çıkan ,ağaçtan ağaca gezen epey hareketli bir evlat. Kilosu ve sağlığı gayet yerinde şükür. Ancak mama konusunda sıkıntıdayım, 3 yıldır falan bonacibo yiyordu şikayetlerin epey artması nedeniyle artık değiştireyim ama ne yiyeceğini bulamadım. Nd'nin iki çeşit mamasını aldım ağzına bile sürmedi, proplan somonlu aldım yemedi bahçede baktığım tekircanlar bunun sayesinde bayram etti :) Denemek için felicia verdim yedi ama aç kalmamak adına yedi, mamanın içeriği pek hoş olmadığından içime sinmedi. Mystic verdim onu da beğenerek yemedi. Golosi alayım dedim Taurin çok düşük. Lütfen maddi olarak aşırıya kaçmayacak şekilde (acana, orijen,insinct) öneride bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Golosi beğeniyorsa kendiniz taurin takviyesi yapabilirsiniz.
Mama geçişi icin eski ve yeniyi karıştırıp veriyoruz birkaç gün, öyle alışıyorlar. Direkt geçişte ishal gibi sıkıntılar olabiliyor.

sudeogrk
sudeogrk

1340

Ben felicia kullanıyorum. Veterinerim de mama aldığım yer de iyi olduğunu söyledi. Bi sorun yaşamıyoruz. :)

selmancitir
selmancitir

181

Golosi hiç almadım beğenir mi bilmiyorum numune de bulamadım, Taurin haricinde içeriği güzel gelmişti aklıma yazmıştım. Tabi gün gün yeni mamayı arttırarak geçiş yapacağım. Teşekkür ediyorum.

selmancitir
selmancitir

181

Çoğu mamaya göre belki iyi, ama öğrenciliğimizde makarna yediğimiz gibi yiyor Felicia'yı da :):) Sevdiği mamayı kıtırdata kıtırdata nasıl yediğini bildiğim için kıyamıyorum yiyip yiyip yüzüme bakmasına :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 335 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81537 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR