Furminator Hakkında

SBKart2207
SBKart2207

121826 Puan

Furminator hakkında ne düşünüyorsunuz. Ve onerebileceginiz pahalı olmayan iyi bir furminator var mı . En fazla 150 TL olsun

12 CEVAP

iidyl
iidyl

116641

furminator long hair cat kullanıyoruz, aşırı memnunuz öncelikle. tek başına da yeterli ama yanına bir de burada satılan basit taraklardan alırsanız dökülmesine rağmen furminator’e yapışmayan tüyleri de toplar etrafa tüy dağılımını %80-90’a yakın önlersiniz.

mervegck06
mervegck06

10457

furminatör kullanıyoruz haftada 1 kez kullanmak gerekiyor maksimum 2 kez. tüy dökülmesini ciddi oranda azaltıyor. Furminatör bir tarak çeşidi değil markadır ve kesinlikle orijinal almanızı tavsiye ederim. orijinal olmayalar kedilerin tüylerini yolabiliyor.

Tugce96
Tugce96

70

Ben aldim ve cok memnunuz pisicigimin tuyleri paril paril oldu 65 tl ye almistim orjinal yerli uretim

blue_hpood
blue_hpood

128941

ya açıkçası kullananlar memnun, ama benim içim rahat değil. sonuç olarak jilet gibi bir şey bu. üstelik çok sık yapılmaması gerekiyor, kullanımı önemli. yoksa tüylerin yerine bir daha asla eskisi gibi tüyler çıkmıyormuş. benim tüy açısından çok büyük sorunum olmadığı için ben kullanmayı düşünmem. kullananlar için de haftada bir kere kullanmak bile yeterliymiş. hatta iki haftada bir.

Ayselgns
Ayselgns

113116

Haftada bir kullanıyoruz. Zayıf olan tüyleri alıyor ve yerine sağlıklı tüyler kalıyor. Kullanım sırasında çok baskı uygulamamanız gerekir. Belirttiğiniz fiyata orjinal bir ürün bulabileceğinizi düşünüyorum.

blue_hpood
blue_hpood

128941

yani, olabilir. kaliteli mama, eldivenle falan da her gün, iki günde bir taramak ciddi oranda azaltıyor tüy dökülmesini. ve bir de elbette kedinin de sağlıklı ve kafa olarak rahat olması lazım. gerisi dediğiniz gibi, anneniz iknâ olsun diye kullanırsınız:D

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133325

Bizim kullandığımız da furminator tarzı, sahte furminator değil ama bench mate diye bir marka. Furminator'den biraz daha uygun fiyatı, ben aldığımda çok daha uygundu ama şu anda biraz yaklaşmış fiyatı furminator'e. Ben çok memnunum bu taraktan kesinlikle yolmuyor, uçları sivri değil, can yakmıyor ve çok güzel tüy topluyor. Gene de ben bu tarağı haftada bir kez kullanıyorum, diğer zamanlarda fırça ve eldiven kullanıyorum.

buseekucukgol
buseekucukgol

2087

ben furminator tarzı taraklardan çekiniyorum açıkçası canını yakar gibi geliyo. ben eldiven kullanıyorum iki günde bir. tüylerdeki dökülmeler baya azalıyor

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133325

Eldiven harika tüy topluyor, resimdeki gibi kalıp halinde çıkıyor tüyler resmen. İlk başlarda fazla tüy toplamıyor gibi gelebilir ama kullandıkça tekniğini oturtuyorsunuz.

SBKart2207
SBKart2207

121826

Hee anladım bende annem sıkıntı çıkarıyor diye kullanmayı düşündüm çok dökülurse ayda iki kere falan yaparım gelecek günlerde. Annemi de psikolojik olarak dökülmüyor furminator kullanıyor diye etkiler bence biraz aldatmaca yapayim wbdbwkfnenfn . Eldivenle de tararim

Ozge00
Ozge00

131723

Eldiven tuyleri güzelce alıyor mu? Benimki tarak sevmiyor pek belki eldivenle taratir.

SBKart2207
SBKart2207

121826

Alır herhalde ya denemek lazım kimisi alıyor kimisi almıyor diyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 613 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR