Kediyi Gezdirmek?

firuze199
firuze199

4707 Puan

Bizim bir bahçemiz var yerleri normal zemin yanında yüksek bir duvar var tasma alıp çıkarsak biraz olur mu acaba hatta çıkmadan önce yıkamayı da düşündük ama bir de burda sormak istedim çünkü hemen yan bahçemizde birçok kedi var ve bizim kedimiz eve yavru bir kedi geldiğinde kokusu aldığı anda tıslamaya ve saldırmaya başlamıştı. Yine öyle bir sorun olur mu o kedileri görüp tasmasını çıkarmasından falan korkuyorum ama bi yandan da sürekli olarak evde tutmanın iyi olmadığını düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum

3 CEVAP

Gulsahka
Gulsahka

11344

bence çıkarmamanız daha iyi olur. diğer kedileri görünce yavrucak korkar ve sürekli kaçmaya yer arar. diğer kediler ona saldırabilir ne kadar siizn kediniz aşılı olsa bile maalesef mantar gibi hastalıklara çare olmuyor. çok sık dış parazit olur bu da sürekli ilaç demek zararlı oluyor. bence çıkarmamanız daha iyi olur.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Dışarıya alıştıkları zaman surekli çıkmak isteyecekler ve dışarıdan pire vs gibi parazit getirmeleri de muhtemel.

blue_hpood
blue_hpood

128183

iç dış parazitini yaptırıyorsanız, tüm aşıları tamsa, uzun süre etkili pire ilacı da yaptırdıysanız öteki hayvanların ve sesin olmadığı, güvenli bir alanda çıkarmanızda bir sakınca yok bence. bir düzene oturtursanız daha güzel olur. tasmaya alışması için gereken adımları da uygulamalısınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR