Apartmanda Köpek Bakmak

Arkadaskar oncelikle merhaba daha once evde hiç köpek beslemedim evde bir kedim var ve şimdide bir köpek sahiplenmeyi düşünüyorum apartmandaki komşularımın sorun cıkaracağını sanmıyorum onun dışında sizce her gun belli bir saat disariya gezdirmek icin cikarmak kaydiyla apartmanda kopek beslenir mi?Kedimle birbirlerine alısabilirler mi?tuvalet eğitimi zor mu?Aylik masraflari ne kadar?Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim simdiden cevaplariniz icjn tesekkürler.

4 CEVAP

hayvansever_
hayvansever_

118851

ve LÜTFEN SATIN ALMAYIN SAHİPLENİN. Ben çok barınak gezerim ama ilk barınağa gidişimi hiç unutmam. Gurup olarak gitmiştik ve oradaki görevliler bizi gezdiriyorardı. Size nasıl anlata bilirim bunu aklınızın alamayıcağı kadar cins/saf kan/melez köpek var gerçekten. Ben inanamamıştım sadece goldenlar için neredeyse evinizin tamamı kadar bir alan ayrılmıştı. Gözlerime inanamadım bizi görünce çıldırdılar oyun oynamak için hepsi koşturdu. Başka köpek alanlarıda vardı farklı cinsler için. Gerçekten orada fark ettim sokağa atılan hayvanların özelliklede cins köpeklerin ne kadar fazla olduğunu. Size tavsiyem böyle büyük bir barınağı bir kere bile olsa ziyaret edin. Geziden 1 hafta sonrada ailemle orada gördüğüm yaşlı bir goldenı evlat edindim. Yaşlıydı ama bize 3 günde alıştı hayatının en güzel günlerini ona biz yaşattık. Bu duygunun tarifi olmaz.

Güncel

blue_hpood
blue_hpood

128183

yasal olarak zaten bir şey yapamazlar, apartmanda köpek besleyebilirsiniz. tuvalet eğitimi bazı ırklarda daha zor verilebiliyor ama şöyle söylemeliyim, öğrendikten sonrasının zor olacağını sanmıyorum. yalnız sabırlı olmak gerekiyor. zaten kedi beslediğiniz için sabırlı bir insan olmalısınız. aylık masraflarına gelince o konuda hiçbir bilgim yok. yalnız kediden daha masraflı olacağı kesin. umarım sahipleneceğiniz köpekle sağlıklı, huzurlu bir yaşamınız olur:)

hayvansever_
hayvansever_

118851

Eğer uygun ırkı seçerseniz hiç sorun yaşamadan apartmanda köpek bakarsınız. Daha çok küçük ırkları tercih etmenizi öneririm kedinizle de daha iyi anlaşır. Tuvalet eğitimi biraz sıkıntılı bir durum biz sorun yaşamamak adına bir eğitim yerinde bu işi çözmüştük. Aylık olarak bu konu kullandığınız ürünlere çok bağlı bizim genelde 300 tlye civarı tutuyordu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 442 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR