Kedimin Kilo Alması İçin

EnfalSena
EnfalSena

3943 Puan

Merhaba arkadaşlar kedim kısırlaştırdıktan sonra yeni yeni mama yemeye başladı ama haliyle biraz zayıf kaldı bu süreçte vitamin vs her şeyi aldık kuru mamayla yaş mamayı karıştırıp veriyorum.Bunun dışında kedilerin severek yedikleri bildiğiniz vitaminli ya da et oranı yüksek ürünler var mı?


7 CEVAP

Elifozdemrrr
Elifozdemrrr

2454

Allah'ım nasıl güzel öyle:)) bence eğer kediniz yiyorsa en iyisi içinde gerçek olan sizin evde mama hazırlamanız tavuk,ciğer,balık,ton balığı sebzeler ve tahıllar ekleyerek bence en sağlıklı kilo alma şekli böyle olur çünkü icinde gerçek et olan ürünler bulmak zor en sağlıklısı da kendi yaptigimiz oluyor

sekerfare21
sekerfare21

115656

Yanlis anlamayin ama hic zayif durmuyor kediniz, belki de tuyleri uzun diye oyle cikmis. Kilolu kedi, saglikli kedi demek degil.

787891
787891

118097

Kediniz kaç yaşında ve kaç kilo? Kilo alması için yaş mama tüketimini dahada arttırabilirsiniz, belki de kuru mamasının tadını sevmiyordur, markalardan numune isteyin, kefir, balık yağı, viyo gerçekten iştah açıyor onlarıda önerebilirim

hermosaMia
hermosaMia

794

Bence o kadar yükleme yapmayın kısırlaştırmadan sonra öyle bir hızla kilo alıyolar ki sonra zayıflatmaya uğraşırsınız.Mama arkasında yazan ölçülerde vermeye özen gösterin.

NSukun
NSukun

12394

Kiloaldirmaya çalışmayın hiç zaten metebolizmasi yavaşlayacak icin ilerde kiloalacak kilo aldirmamaya çalışın elinizden geldiğince kilo sağlıklı birşey değil sonuçta. Benim kedim de cokzayifti kisirlastirmaya gittik. Rahim duvarı yagliydi dedi veteriner dış görünüşe de aldanmamak gerek

Ozge00
Ozge00

131723

Kuru mamayı ben hiç severek yiyen kedi görmedim valla. Benimki de yemiyor o kadar . Yaş mama yiyor ve evde et yapıyorum onu yiyor. Kısırlaştırmadan sonra kilo alimi oluyormuş zaten.

EnfalSena
EnfalSena

3943

Teşekkür ederim arkadaşlar eski fotoğraf kedimin.2 kilo şuan maalesef zayıf,şöyle aktarayım isterseniz daha iştahlı yiyeceği mamalar arıyorum:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 334 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR