Felicia Kitten (Değerlendirme)

fredda
fredda

4441 Puan

Felicia tavuklu&hamsili kitten'a geçiş yapmıştım. Birkaç gün oldu, tanecikleri küçük diye yemeyeceğinden şüphe etmiştim çünkü ağzından sürekli düşüyordu. Şimdi alıştı ve çok rahat yiyor. Bundan önce mama piyasasını pek araştırmadığım için pro line tavuklu kitten kullanıyordum. O dönemde çok tüy döküyordu ama felicia'ya geçtikten hemen sonra tüy dökümünde ciddi derecede azalma oldu. Kakası normal, herhangi bir sorun yok şu anlık. Ayrıca kilo almaya da başladı. Ilerideki günlerde herhangi bir sorunla karşılaşırsam yazacağım. Iyi günler hepinize.

8 CEVAP

Linsenpai
Linsenpai

117282

Ben de tavuklu olanı kullanıyorum, bundan önce proplan yiyordu. Aşırı azaldı tüy dökümü. Kilo da aldı biraz. Ama dediğiniz gibi ıslak mamayla desteklemek lazım

merveylebadem
merveylebadem

3978

Aynı sekilde ben de böyle bir değerlendirme yapıcaktım biri yapmıstı fitmin icin. baya bi laf dalasına girildi sitede ins sizin basınıza gelmez

Yzymr
Yzymr

827

Ben de felicia kitten kuzu etli kullanıyorum. Veteriner hekimim içeriğinin sağlıklı olmadığını, yetersiz kalacağını, kalitesiz olduğunu söyledi. Bitince değiştirmeyi düşünüyordum. Bilemedim sizin yorumlarınızı görünce.

fredda
fredda

4441

Bu arada içeriğinde et olmadığı için arada bir tavuk haşlıyor, balık veriyorum.

iidyl
iidyl

116641

aman dikkat edin sizi de yeni geçtiği mamayı öneriyor diye linçlemesinler, benim başıma geldi :D

fredda
fredda

4441

Bu sorunun ardından telefonum kırıldı :D Daha yeni yazabiliyorum. Önceden kedimin zayıf olup olmadığı hakkında bir başlık açmıştım. Kedim kilo almaya başladı, tüyleri parlıyor. Tavuk ve yaş mamayla da destekliyorum. :)

Ben de var, elimdeki diğer mamalara(prochoice ve nd) göre tanecikler çok kuru. Kedim üçünü de aynı isteksizlikle yiyor, şöyle bayıla bayıla yediğini görmedim hiç birini. Geçen şehir dışına çıkarken üç mamayı da aynı poşete koyup götürdüm şimdi üçünü de aynı anda yiyor yani o yüzden şu şöyle yaptı bu böyle yaptı diyemiycem fakat ilk maması prochoice'du ve yoğun kaka ve ağız kokusu yapıyordu, Felicia da koku olayı çok azdı. Daha kaliteli bir mamayla karıştırıp verirseniz bence daha sağlıklı olur.

*Bende

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 544 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR