Kedim Hırçın

eriersty
eriersty

704 Puan

Kedim geleli 3 hafta olacak.Sanırım 2 aylık ve hırçın bir kedi kollarımın her yerini tırmaladı ve ıstırıyor oyun oynuyor diye ilk bişey demekdik ama canımızı çok acitmaya başladı bir sürü oyuncak aldık ama elimiz kolumuz kediye daha cazip geliyor hiç bir şekilde kendini sevdirmiyor uyurken seviyoruz kaçıyor geceleri de bizi hiç uyutmuyor anlamış değilim valla mübarek Wolverine gibi :'D

4 CEVAP

iidyl
iidyl

116641

kedinin karakteriyle alakalı bir durum bu.. henüz çözenini görmedim ben.


benimki de oyun modundayken biraz hırçın oluyor ısırıyor tırmalıyor ne kadar engellemeye çalışsam da ama gece mırlaya mırlaya sevdiriyor. şaşırdım valla o kadarına.


size tam alışmamış olabilir daha, öyle umalım.

Ozge00
Ozge00

131723

Kardeşleriyle de o şekilde ısırmalı oyun oynarlar. Ya 2. Kedi alin yada sabredin. Siz ne kadar hayir deseniz de, kizsaniz da, su sıkma terlikle vurma gibi yöntemler deneseniz de zor biraz engellemek. Benimki 9. Ayda birakti ısırma olayını. 9 ay sabrettim, elimle oynatmadim, her isirdiginda canımın acidigini belli etmek amaçlı hafiften aa diye bağırdım. Zaten anlıyor o da hemen yaliyor geri ısırdığı yeri. Acı bir ses çıkarın isirdiginda ama bağırma gibi değil.

Merhaba bana mesaj atmışsınız ama mesaj alma seçeneğiniz kapalı, ordan cevap veremedim. Tasmayı deko liva sitesinden aldım. Birleşik yazılıyor ismi, site kapatmasın ismi diye ayrı yazdım. Sallanmayan tasma yazarsanız öyle de çıkıyor. Memnunum ben.

eriersty
eriersty

704

Teşekkürler ❤️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 305 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR