4 Aylık Yavru Tekir Erkek Kedimiz Evde Herkesi Durup Dururken Çok Isırıyor.önleyemedik Neyapabiliriz

apapril
apapril

225 Puan

4 aylık yavru tekir erkek kedimiz evde herkesi durup dururken çok ısırıyor.önleyemedik neyapabiliriz

11 CEVAP

Zeke
Zeke

118626

siz de onu ısırın :D

Zeke
Zeke

118626

Yapacağınız en önemli şey sabırla "hayır"ı öğretmek.. Dişleri kaşındığından sizi ısırıyordur ben de ısırılıyorum her gün:)
Hayır deyip oyuncak veriyorum ya da bir şekilde ilgisini dağıtıyorum.
Kardeşi olduğu için bizim işimiz daha kolay tabi. Bakabilecekseniz 1 yavru kedi daha sahiplenin birbirini ısırsınlar:)

Bikedi
Bikedi

13753

Benimki de oyle yapiyor. Parmagimi dikip hayir diyorum ve ilgilenmiyorum. Sonra isirmayi unutuyor. Uyuyup uyaninca gene hatirlayip yapiyor ayni sekilde devam ediyorum...

apapril
apapril

225

evet sabırla hayır demekten başka kelime çıkmaz oldu ona karşı :) yaşına gelince ısırmayı bırakacaktır diyorlar ama yaşına kadar da çiziklerimiz hiç iyileşmeyecek gibi :) sanırım daha az hasarlar almaya çalışacağız o huyundan vazgeçmeyecek :)

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Çocuk enerji patlaması yaşıyor, en kolay çözüm yanına kardeş almak, boğuşsunlar bütün gün.

sforselin
sforselin

119776

Madecassol öneriyorlardı kedi tırmalamaları için bjbjbj Elinizle oynatmayın. Onun haricinde bolca oyun oynatırsanız azalacaktır. Canınızı yaktığını belli edebilirsiniz bir de. Duruyorlar genelde.

Bikedi
Bikedi

13753

Bir de ben kurmali fare civciv aldim pazarda gordum. Onlari kuruyorum acayip seviyor baya enerjisini atiyor bizi disleyecek hali kalmiyor :)

Çok sıkıntımız vardı bizimse Her seferinde hayır diyorum ısrarla Azaldı zamanla Bi de sprey şişesine su koydum çok çıldırırsa sıkıyorum

blue_hpood
blue_hpood

128183

yaşına gelene kadar bu huyunu bırakacağından emin olmalısınız. sizi ısırmasına asla müsaade etmeyin, benim gibi, bir panterle uğraşmak zorunda kalırsınız sonra:D
sürekli oyuncaklarıyla oynatın ve saldırmadan önceki tavırlarını kollayın, saldırmadan önce engelleyin, uzaklaşın. saldırdığı anda asla kaçmayın, oyun zannederek peşinizden koşmaya devam edecektir. asla su kullanmayın, burnuna vurmayın. sadece ismiyle birlikte sakince ‘hayır’ deyin. zamanla bunu öğrenecektir. ve mutlaka enerjisini atın, yoksa kendi kendine atmanın bir yolunu bulacaktır. umarım halledebilirsiniz:)

sekerfare21
sekerfare21

115656

Enerjiden olduguna katiliyorum. Benim 3 aylik yavruyla hem ben hem annesi bogusuyoruz ama ikimizi de yorup kendisi oyuncaklarla oynamaya devam edebiliyor. Kedimi cogu zaman yavrusundan bunalmis sekilde goruyorum, yardimina ben kosuyorum. :D

Melihcn
Melihcn

646

Buna benzer büyük bi sorun ben de yaşadım bizim kedimiz baya parçalıyordu o derece sokaktan ölmek üzereyken bulduk iyileşti ama taramva yaşamış bunun gibi bi durum olabilir mi kediniz de?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 559 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR