Bir Uyarıda Bulunmak İstiyorum

Nesiv
Nesiv

4624 Puan

Merhaba,
İsim vermeden, yazacağım. Ankara Elmadağ'da oturan, 2 erkek çocuğu olan, ablam şeklinde hitap eden, ne sorarsanız tabi, ne derseniz bana güven diyen, aslen Tarsus'lu olan, bu köpek benim 3. Oğlum olacak diyen kadına asla güvenip, köpek sahiplendirmeye. Bu şekilde güven oluşturarak, sokakta beslediğim yavrulardan birini sahiplendirdim, 10 günde yalanlara, fotoğraf göndermemeye başladı, sonra için rahat etmediyse gel al dedi. Tamam dedim, haftasonu gidip alacaktım, kayboldu dedi!
Gittim, yoktu bahçelerinde, ne oldu hala bilmiyorum. Çok ciddi sıkıntı, vicdan azabı çekiyorum. Kimse çekmesin. Oyuncak arıyorlar, vesile olmayın.

9 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Vallahi yazık ya. Ne oldu acaba o hayvana cok merak ediyorum. Bi benzeri de bizim başımıza geldi. Fotoğraf atmamaya başlamış bahaneler uydurmuş yok telefon bozuldu yok kamera bozuldu. Sonradan anlaşıldı kediyi sokağa atmış. Bi hevesle alıyorlar sonra bakamayacaklarini anlayinca atıyorlar hemen. Umarım köpeğe bir sey olmamıştır. Allah korusun böylelerinden

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Çok yazik, bu vicdan azabinizi amliyorum, benim de basima geldi. Soylemeden etmeden spkaga atmislar verdigim kediyi. Hala içim yaniyo aklima geldikce. Isim de verin.

Nesiv
Nesiv

4624

Alırken evinde bakacağını söyledi, 3 gün sonra evde mutsuz bahçede artık dedi, çevrili mi, güvenli mi dedim, evet, zaten gözümüzün önünde hep dedi, gece nasıl olacak, o zaman eve al dedim, kirli oluyor, depomuz var, orada güvende olur dedi. 6 ay takip koşulum var, fotoğraf video isterim dedim, sen sıkıldım diyene kadar hergün gönderirim dedi... sonra dediğiniz gibi, telefonum bozuldu dedi, eşinden çek dedim, gelmedi daha işten vs ler, bu arada büyük oğlunun işten çıkarıldığını ve evde olduğunu öğreniyorum tesadüfen, ondan çek diyorum, vermiyor telefonu diyor, 21 yaşında!!!
Verirken, olur da sorun yaşarsanız haber verin gelir alırım, sakın bırakmayın dedim. Asla bırakmam, o artık ailemizin üyesi dedi... bana öğlen kayboldu dedi, bir ağabeyimizi arattım ikna edebilir ne olduğunu söylerler ümidiyle, ona akşam kayboldu demiş. Vicdansız, insafsız, rezil yaratıklar. Yavrumu hiç ettiler. Allah kimseye yaşatmasın. Bu arada sahiplendirme nedenim yine insanlardı. Mahallede güzelce bakıyordum, yok havlıyorlar, yok ağaç diplerini kazıyorlar diyerek, belediyeye haber verip toplatacaklarını söyleyenler oldu. Korktum dağa atılırlar diye, ondan ilan açtım, yoksa hiç aklımda yoktu.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ne yapiyorlar bu hayvanlara anlamiyorum. Geri vermesi cok mu zor

Nesiv
Nesiv

4624

Gittim, yaya olarak saatlerce baktım, elmadağ veteriner işleri md ile görüştüm, barınağı aradı böyle bir köpeğin gelmediğini söylediler. Orada hayvansever bir gönüllüye rastladım, sağolsun o civara ara ara bakacak, ben de yine gidiyorum h.sonu. Bu köpek yerini sahiplenen bir köpekti, 2.5 ay aynı alanda besledim. Kaçıp gidecek bir köpek değil. Öncesinde de türlü yalanlar olunca, hiç inanmıyorum kaybolduğuna:(
Allah'larından bulsunlar.

Ozge00
Ozge00

131723

Gerçekten kaybolmuşta olabilir. O civarları arasanız belki bulursunuz. Kıyamam umarım başına kötü bir sey gelmez. Gercekten cok üzülüyorum nedir bu hayvanların çektikleri bu tarz insan kılıklılardan.

Melis77
Melis77

7511

Bende kedi sahiplendirmiştim. Bir gün aradım nasıl eve alıştı mı dedim? Bahçede bakıyoruz kömürlük gibi yer var orda uyuyor dedi. O zaman sokakta bir sürü kedi var onlara bak bahçede dedim. Aldım kediyi ve ona demiştim gözü iltihaplı bayat çayla sil her gün. Çocuğun gözü hiç iyileşmemiş öylece aldım. Başkasına sahiplendirdim ve gördüm geçen gün. Gözü tertemiz olmuş. Cicili bicili olmuş.

Kötü düşünmek istemiyorum. Umarım çok iyi bakılacağı bir yere sahiplendirmişlerdir.

kaanpolat
kaanpolat

15498

Bu hikayenizin aynısı benim başıma geldi 3 aylık bir yavru köpek sahiplendirdim bahçem var dedi çok iyi bakarım dedi aldığı gün ben bakamıyorum gelip alın dedi sonra alacağım gün ben çok alıştım vermek istemiyorum dedi meğersem köpeğe araba çarpmış köpek ölmüş 1 hafta sonra fotoğraf istedim köpek öldü dedi dünya başıma yıkıldı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 550 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR