Millcat Çam Peleti

Edaturk
Edaturk

4032 Puan

Bentonitten çam peletine geçmeyi düşünüyorum sağlıklı olması sebebiyle internette fiyat olarak uygun bir çam peleti buldum millcat ekstra doğal çam peleti diye geçiyor kullanan var mı daha önce?
Ya da uygun fiyatlı memnun kaldığınız başka markaları da yazarsanız sevinirim

2 CEVAP

SilasinemD
SilasinemD

874

FridaDora, kedilerin peletlere alışması uzun sürüyor biraz o yüzden genelde eski kumdan birazcık peletin üzerine serpilir. Ben de geçmeden önce bentonitin üstüne pelet atmıştım bir iki avuç geçerken sıkıntı yaşamamıştı hiç

FridaDora
FridaDora

4279

Ben 1haftadır catmozz çam peleti kullanıyorum. Koku olmaması için bir kaç gün sererek açık havada bıraktım, hali hazırda hala çam kokusu var ama rahatsız etmiyor. Topaklanmıyor ama ben bundan sıkıntı duymuyorum, kakayı alıp tuvalete atıyorum. Kedim ilk günler hoşlanmadı tuvaletini tuttu, idrar konusunda alıştı yapıp çıkıyor. Ama kakasını hala tutuyor sanırım, (karma aşı yaptırdım geçen perşembe gün boyunca uyudu ve birşey yemedi, ondan beri hala 2 günde bir yapıyor) sabah oda kapıma bir top bırakıp kalanını tuvaletine yapmış. Son dakikaya kadar bekliyor anladığım kadarıyla :D alışıyor gibi. Kedim 3aylık. Bentonitim bittiği ve olan tuvaletindekilerde yağmurda (balkonda duruyordu) ıslandığı için pek ekleme yapamadım, çok olsa iki bardak kadar vardı onu attım peletine üstüne, o kokusunu ayarladı gibi birkaç gün öyle durdu. Sonrasında sıfırlayıp, tuvaleti banyoya taşıdık (3gündür). Elekli tuvalet kullanıyorum, buradan arkadaşların tavsiyesi ile tuvalet tabağına kase ters çevirip yükselttim elek havada olunca eşeledikçe aşağı düşüyor toza dönenler. Yalnız benim kedim peleti eşelemek konusunda pek iyi değil şuan, idrar öyle üstte duruyor toz bir tepecik olarak ben kürekle karıştırıp alta atıyorum, her akşam muhakkak talaşları temizleyip tuvalete atıyorum. Eriyip gidiyor. Fiyatına gelince ben t r e n d y o l dan aldım ama g i t t i g i d i y o r da daha ucuz gördüm. 18₺ sanıyorum. Aklıma gelenler bunlar. Koku konusunda şimdilik sorun yok, ben sürekli temizliyorum bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 295 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR