Acil Yardım ! Kesimin Patisi Şişti Neden ?

Billthet12
Billthet12

2634 Puan

Kedim dün bizim çatıdan yan evin asansör dairesine girmiş ve atladığı yer biraz yüksek. Ön sağ patisinin üstüne başlıyor dokundurtmuyor ama patisini kaldırıp benim koluna dokunup ittirebiliyor. Dün ateşi vardı ilk bulduğum da , korkmuş hiç yanımdan ayrılmadı. Soğuk suyla ıslattığım havlunun üstüne yatırdm yanına da buzlar koydm arada kulaklarını soğuk suyla ıslattım . kırık olabileceğini düşündüm ama patisini kaldırıp bana dokunabiliyor , iştahında hiç bir azalma yok su da içiyor sadece oturuyor kalkmıyor , çişini yaptı fakat kakasını yaomadı. Nefes alış verişi gayet normal. Neden olmuş olabilir yardım edebilir misiniz!


5 CEVAP

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Sebebini zaten yazmışsınız veterinerin kontrol etmesi şart

Ozge00
Ozge00

131723

Yüksekten atladığı icindir pati şişliği muhtemelen. Muayeneye götürün. İc kanama riski olabiliyormus yüksekten atlamada.

Poncik2016
Poncik2016

1450

Kedilerin patileri çok hassastır yüksekten düştüğü için sinirlerine zarar gelmiş olabilir halince canı yanıyordur ve o yüzden kalkamıyordur. Ama ateş konusunda bir bilgim yok siz en iyisi veterinerinizi arayın bilgi alın, mümkünse veterinere götürün . Şimdiden geçmiş olsun :)

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

şişliğe karşı iğne vuruyorlar benim kediminde bir sabah kalktık patisi şişti hemen vete getirdim iğne vurdu bir gün içinde geçmezse getirin dedi ama gün içinde tamamen geçti

Billthet12
Billthet12

2634

Yüksekten bahsettiğim uç en fazla dört metre arkadaşlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 509 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR