Ne Yedirmeliyim?

sundowndread
sundowndread

3202 Puan

Kedime kuru mama veriyorum yaş mama veriyorum haşlanmış tavuk ve ciğer veriyorum arada bunun dışında ne vermeliyim? Macun ve ödül maması nedir tam olarak ne zaman verilir? Biraz akıl verir misiniz..

4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Yoğurt, peynir, yumurta da verebilrisiniz. Ödül maması eğitim amaçlı veriliyor ama ben arada alıp veriyorum değişiklik olsun diye. Hem malt macunu var hem de vitamin macunu var. Malt kedinin yuttuğu tüyleri dışkı ile atmasını sağlıyor. Çim yerse de kusarak atıyor. Vitamin de bildiğiniz gibi zaten. Tüy dökümüne iyi gelen vitaminler falan var.

sundowndread
sundowndread

3202

Yoğurt peynir yemiyor hiç :( yumurtayı nadiren yiyor. Bu söylediklerim dışında pek bir şey yemiyor. Malt için belirli bir yaş aralığı var mı? Benim kedim 3aylık. Ödül mamalarını çok beğeniyorlarsa eğer değişiklik olsun diye bende almak istiyorum çünkü hep aynı şeyler sıkar farklı şeyler yedirmek istiyorum

Ozge00
Ozge00

131723

Malta 6 aylikken başlanıyor genelde. Uzun tüylüyse daha erken da başlanabilir, 4-5 aylik civarı. Ödül mamasinin ambalajının sesini duyunca bile kedim çıldırıyor o kadar seviyor. Benimkinde kabızlık sorunu vardi veteriner ev yoğurdu önermişti. Onu kullanıyoruz aylardır. Kabızlık sorunumuz geçti. Hem bagirsaklari da düzenlediğini söylemişti vet. Ben elime alıp ağzına götürmüştüm ondan sonra kendisi severek yemeye başladı. Öyle deneyebilirsiniz.

IremYildrm
IremYildrm

4091

Laktozsuz kefir verin çok saglıklı bagışıklıgı güçlü olur kesinlikle bi deneyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 289 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR