Kedim Miyavlamayı Bilmiyor

kaanpolat
kaanpolat

15498 Puan

Merhaba kedimi 2 haftalıkken sokakta bulmuştum annesi ölmüştü şuan 3 aylık bugüne kadar hiç bir şekilde miyavlamadı miyavlamak yerine bebek ağmasına benzer Bi ses çıkartıyo annesinden kediliği öğrenmediği için ola bilirmi açıkınca da önüne koyarsan yiyor mırlaması felan varda bana miyavlamıyor olması çok değişik geldi

11 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bir derdi yoksa miyavlamiyolar durduk yere. Dun verdigim yavru da normalde agzini acip kalatirdi ses bile cikmazdi hatta sesi mi kisik diye dusunuyordum ama dun yolda cok miyavladi

introvert
introvert

947

kediler kendi arasında pek miyavlamazmış diye duydum, insanlara miyavlıyorlar daha çok. sizle yaşarken zamanla öğrenecektir büyük ihtimalle. siz de kedinizle konuşun bolca, miyavlama benzeri seslerle seslenin ona, eşlik etmeyi öğrenir belki.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sağır olabilir mi, seslere tepki veriyor mu?

kaanpolat
kaanpolat

15498

Sağır değil gayet ismini söyleyince felan geliyor

Ruyasmom
Ruyasmom

1923

Benim kedimde kızgınlık dönemi hariç miyavlamaz 1 yaşında ben biraz karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum

Selinnnce
Selinnnce

1946

Bizde aynı durumdaydık hiç miyavlamıyo bazı durumlarda ağlama sesi gibi bir ses çıkarıyor bir kere acaba bilmiyor mu diyorduk ki, dün aşıdan dönerken araba sesinden korktu ve yol boyunca hiç duymadığım kadar sesli ve net miyavladı :)) suyu, yemeği tam uykusunu uyuyor oyununu oynuyoruz neden miyavlasın durduk yere oda haklı

suzann
suzann

375

Emin olun ki,, bir zaman sonra,bu soruyu sorduğunuza pişman edecek,, benim kedim miyav değil, mavvv diyor. hele de istediği olmayınca susturabilene bravo, bunları yapmaya yedinci ayı itibariyle başladı,, bizde acaba duymada ya da seslerinde bir sorun mu var diye epeyce endişelenmiştik????

Ozge00
Ozge00

131723

Suzan hanim sizin kedi kızgınlığa girdiği için miyavlamaya başlamış olabilir. Kısırlaştırdiniz mi?

Tovarisch
Tovarisch

2265

Ev kedileri biraz bebek gibi oluyolar aslında. Farklı bı dil gelişiyo insanı ile arasında:). Daha farklı bı şekilde miyavliyolar :)
Tabi diğer arkadaşların dediği gibi korktuğu zaman daha bilindik bı miyavlamaya dönüşüyor bu :)


Üç aylıkken benim kedimin de pek sesi çıkmazdı
Miyavlamayı denediğinde tam beceremiyodu :) zamanla düzeldi tabi. Büyüdükçe sesi gürleşti

buseekucukgol
buseekucukgol

2087

kedim 4 aylık oldu. 2 aylıkken geldi ve ilk geldiği zamanlar aynısını düşünüyordum. çok araştırdım acaba ses tellerinde mi bi şey var diye veterinere sordum. tamameb karakter özelliği dedi. şimdi de kucağımızda severken istemediğinde mikk mik ya da mav tarzı sesler çıkarıyo :)

zerenozkaya
zerenozkaya

1068

Benim minoşu 2.5 aylıkken sahiplendim,5 aylık ikene kdar adam akıllı miyavlamadı.Sonraları başladı kuşlara ötmeler bana mama ver demeler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2824 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR