Köpek Eğitim Merkezi

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870 Puan

3 tane köpeğim var. Biri golden, biri maltese, biri de rottweiler. Daha önce hiç eğitime göndermedim. Pars'ı(golden) ve Şans'ı(maltese) göndermeyi düşünmüyorum, ikiside 2 yaşına gelmek üzere. İtaat eğitimleri var, ben kendim verdim. Tasmasız dolaşabiliyorlar, insanları ısırmak veya saldırmak gibi huyları yok. Komutların çoğunu biliyorlar. Ama Alex(rottweiler) şuan 5 aylık. İtaat eğitimi var, komutları biliyor, tasmasız dolaşabiliyor ama yabancılara karşı agresif davranıyor. Agresif dediğim saldırmıyor ama aşırı havlıyor. Bu yüzden tasmasız dolaştıramıyorum. İnsanlar Alex'ten korkuyor, bahçedeyken gelen geçene sürekli havlıyor. Sadece biraz vakit geçirdiği zaman alışabiliyor. Eğitimle bu huyu gider mi bilmiyorum ama göndermeyi düşünüyorum. Aynı zamanda korkuyorum çünkü şiddetle veya aç bırakılarak eğitilmesini asla istemiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Ya da sizin köpeğinizi gönderip memnun kaldığınız bir yer?

2 CEVAP

dddkkkks
dddkkkks

2767

asla şiddetle ve aç bırakılarak eğitim veren bir yere şahit olmadım ama sertifikalı olmalarına dikkat edin köpeğinizin cinsi gereği çok korumacı zaten yabancılara havlaması normal ama sosyalleşmesi lazım

Nurls
Nurls

4157

Eğer istanbuldaysanız İnanoğlu Köpek Eğitim Merkezini öneririm. Hatta https://youtu.be/byor72_nFNQ bakın. Çok güzel bakıyorlar onlara.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 460 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR