Kedimin Makatından İltihap Geliyor

Songldmrr
Songldmrr

641 Puan

Merhabalar. Bir kaç gün önce kedimin gözleri yarıya kadar perde çekilmiş haldeydi. Bi kaç gün sonra da ishal olmaya başladı biz parazitten şüphelendiğimiz ve uzun zamandır parazit ilacı vermediğimiz için parazit olabileceğini düşündük parazit hapı verdik. Geçmedi, biz de hemen ertesi gün ishali geçmesi için haşlanmış tavuk ve pirinç vermeye başladık şu an makatından iltihap gibi bir şey geliyor ve makatı kıpkırmızı. Böyle sarı bi şey geliyor, geldiği anda hemen onu yalıyor bazen de kızıyor gibi davranıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen lütfen bilgilendirebilir mi?

7 CEVAP

Gelyahron
Gelyahron

118178

Anal kese iltihabı olabilir. Veterinere goturmeniz gerekiyor

Songldmrr
Songldmrr

641

Çok teşekkürler yardımınız için umarım bir an önce iyileşir

Songldmrr
Songldmrr

641

Şu an köyde olduğum için çat kapı veterinere gitme şansım yok ayrıca birkaç gün önce köyün telefon çekmeyen bi mahallesinde olduğum için araştırma fırsatım olmamıştı yoksa benim de google dan haberim var çokbilmiş arkadaşım.

Songldmrr
Songldmrr

641

Yarın veterinere gideceğim de ciddi bir şey midir? Kedime bir şey olur mu?

Gelyahron
Gelyahron

118178

Hemen tedavi edilirse korkmanıza gerek yok ama şimdi başka birşey de olabilir. Bahsettiğiniz belirtiler anal kese iltihabı olduğunu gösteriyor olsa da kesin birşey diyemeyiz. haşlanmış pirinç yerine sadece haşlanmış tavuk yesin. Bir de bol sıvı almasını sağlayın

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Kedilerin üçüncü göz kapağı çok ağrıları olduğunda ve hasta olduklarında çıkar. Hem böyle bi durum var, hem ishal. Biraz araştırma yapın allah aşkına direkt parazit ilacını yapıştırmışsınız. Anal kese olsa başka davranışlar da olurdu sanırım poposunu yere sürtme gibi. Başka bi sıkıntısı olabilir. Yarına kalmasanız çok daha iyi olur

Songldmrr
Songldmrr

641

Veteriner de anal kese iltihabı olduğunu söyledi üç gün boyunca iğne vurulacakmış. Yardımcı olan herkese teşekkürler umarım bir an önce düzelir:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR