Kedimin Dili Dışarda Nefes Alması

Merhabalar, kedim halihazırda tüy yumağını dışarı atamıyor, çokça öğürüyor ve bunun için çimen ve malt veriyorum. Ama ekstra olarak bundan iki üç gün önce dili dışarda nefes almaya başladı fenalaştı veterineri aradım sıcaktan oluyorlar dedi su içirdik, ıslattık sonrada çarpmayacak şekilde klima ve vantilatörle uygun havayı kolladık. Ama bugünde bu şartlar altında yine aynı şekilde dili dışarda fenalaştı, karnı çok hızlı şişip iniyor ve duyulması güç bir ses geliyor her karnı şişip kalkmasında gup gup gibi.. Veterineri yine aradım ama yüksek ihtimal sıcaktan diyorlar kolladığımız halde. Bir bilgisi olan var mı?

2 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Normalde öyle dili dışarıda olmuyor. Oynayıp koştuğunda yoruldugunda gerçekleşiyor sizin dedikleriniz. Oynadıktan sonra ise normal.
Tüy için ise hala kusmaya devam ediyorsa malt kullanmaniza rağmen, malti değiştirin. Çim vermeyi de kesebilirsiniz. Çoğu kedi cim yiyip kusarak atıyor. Benimki ikisini de yiyor ama kusma yok sadece diskiyla çıkarıyor.

İlk fenalaşması hava çok sıcaktı o an oldu sonra önlemlerle geçti. İkincisinde ne oyun ne sıcaklık hiçbir şey yokken gerçekleşince endişelendim ????

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 320 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR