Kedim Su İçmiyor Neden Olabilir?

Billthet12
Billthet12

2634 Puan

Yüksek bir yerden atladı ve ön patisinin birinde doku zedelenmesi olmuş,yemeğini yiyor ama su içmiyor. Zorla veriyorum. Bacağı acıdığı için hep uyuyor o yüzden ihtiyaç duymuyor olabilir mi ?


10 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Yaş mama verdiniz mi? Yaş mama yiyince cok su içmiyorlar. Benimki de son zamanlarda su içmeyi azalttı. Evin her yerine su koydum nerdeyse. Gelip geçerken içiyor. Böyle deneyin bir de. dehidrasyona sebep olur icmemesi.

QueenMete
QueenMete

2681

Bazı kediler su bardağından su içmeyi seviyorlar, o şekilde kandırarak içirmeye çalışın. Havalar çok sıcak su içmesi için alternatifler üretmeye çalışın. Çok geçmiş olsun.

Ozge00
Ozge00

131723

Bende parmakla içiyorum, öyle içiyor anca. Bana buz önerdiler Buz attim geçen gün suyuna bir tane. Oynamaktan içmedi. Belki sizinki icer.

Ozge00
Ozge00

131723

Yaş mama yiyince benimki de su içmiyor. Yas mama su ihtiyacını karşılıyormus biraz. Ondan sanırsam. Vet bir sey yapmıyor. En azından bizimki yapmamisti. Şırıngayla denedik falan ama içmedi. Mecbur elimle yalattim. Simdi de alıştı sürekli istiyor.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Gerekirse zorla içirin, canları acidigi zaman hicbisey yapmak istemiyorlar çünkü

Billthet12
Billthet12

2634

Bacağı zedeleneli 3 gün oldu ilk iki gün gayet iyi yemek yedi su içti ama bugün içmiyor şırıngayla zorla veriyorum

Billthet12
Billthet12

2634

Bazen parmağımı batırıp veriyorum yalasın diye son çare otuz kez yapıyorum biraz içsin diye , normalde musluktan çıkıp içiyordu napıcam bilmiyorum

Billthet12
Billthet12

2634

Yaş mama veriyorum şuan hareket etmediği için veteriner pek fazla kuru mama vermemi söyledi. Tek kullanımlık yaş mamalardan yarım paket kadar yiyor günde. Ama su içmiyor deliricem üstüne damlatıyrm yalasın biraz su girsin ağzına diye vete götürsem birşey yapabilecekler mi bilmiyorum

Billthet12
Billthet12

2634

Endişelenmeme gerek var mı sizce çünkü ben çok takıyorum çok üstüne gidince benden kaçmaya başlıyor, iyileşemeyecek diye korkuyorum yaş mama verdiğim sürece çok fazla su içmeye zorlamama gerek yok değil mi

FloorGang
FloorGang

4360

Bazen görüyorum yaş mamalara su katıyorlar çok az. Onu denesene

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 548 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR