Kotu Bakilan Kopek

atesmaya
atesmaya

1759 Puan

merhaba, burada yolun kenarina baglanmis bir kopek var kulube yapmislar yogurt kovalarina yemek ve su koymuslar ancak gunesin altinda yemekler bozulur su cok kotu olur birkac kere sevdik bizi gorunce heyecanlaniyor dusunun o kadar sevgiye ac. sordurdum etrafa biraz ilerideki bir evin kizi almis kopegi eve almiyolarmis yapabilecegim bir sey var midir kopek cins gibi duruyo sanirim kizlari bir heves ugruna almis hayvan haklari dernegine falan yazsam bir sonuc alabilir miyim? kendim sahiplenme imkanim da yok su an bahceli evimiz ancak kisin apartmandayiz calisiyoruz evde uzun saatler yalniz kalicak ve kedilerimiz var. bu cevreden gonulluler aradim instagramda ancak bulamadim. mugla milas orendeyiz muglada yardimci olacagini dusundugunuz bildiginiz birileri varsa lutfen bana yazar misiniz? ne yapacagimi bilemedim cok uzuluyorum kopege sahiplendirme vs de yapmam uygun olur mu bilemedim sonucta sahipleri var. kulubeye kotu baktiklarini aciklayan bir not biraksam tarih versem kopegi aldiricam hayvan haklarina diye belki acirlar fark ederler diye dusundum ne yapmaliyim? tesekkur ederim simdiden.

3 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Bende daha once sordum, şöyle bir cevap aldım;


Doğa koruma ve milli parklar müdahelede yetkili öncelikle onlardan yardım istemek gerekli. Ulaşamazsanız belediye hayvan barınağını arayıp yardım talep edebilirsiniz köpeğe işkence vs yapılıyorsa 155 üzerinden emniyet birimlerinede haber verilebilir

FloorGang
FloorGang

4360

Ozge00 ın dediklerini yap. Eğer ben hiçbir sonuç alamasaydım köpeği alır götürürdüm ordan zaten bakmıyorlar bağlı birde hayat mı bu?

FloorGang
FloorGang

4360

Ozge00 ın dediklerini yap. Eğer ben hiçbir sonuç alamasaydım köpeği alır götürürdüm ordan zaten bakmıyorlar bağlı birde hayat mı bu?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 416 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR