2 Tane Kedi Sahiplendim Büyük Olan Aşırı Fazla Miyavliyor

Brkk987
Brkk987

169 Puan

Merhaba arkadaşlar biri 6-7 haftalık diğeri 2.5 aylık iki tane bir erkek bir dişi yavru sahiplendim. İkisi de tekir yavrunun o kadar küçük olduğunu fotoğraftan fark etmedim açıkçası sonra veterinere götürdüm çok mu erken sahiplenmek için diye problem yok dedi. Şuan besliyoruz onu kuru mama ıslatıp, multivitamin aliyor, yiyor içiyor uyuyor.
Diğer yavru ise 2 2.5 aylık ikisini de bir gün arayla sahiplendim alışmaları daha kolay olur dendi.
Her şey iyi güzel 2.5 aylık olan sevgi manyağı sevdiriyor kendini mırıl mırıl geziyor,oyun oynuyoruz, gece aynı yatakta uyuyoruz vs..
Ancak şöyle bir durum var bu yavru yeni kardeşinden ayrıldığı için çok miyavliyor dedi bana sahip edindiğim arkadas, sizde ikinci kedi olması avantaj o yüzden size bu kardeşi getirdim tek kalamiyor dedi. Evde yanında birilerini görmediği anda inanılmaz şekilde başlıyor miyavlamaya bazen biz olsak bile devam ettiriyor bunu.
Şimdi sorum şu bu bebekler arasında bir ay var alışmaları çok mu zaman alır ? Birde 2.5 aylık olan diğerinden daha büyük olmasına rağmen bu kadar fazla miyavlama sebebi ne olabilir ? Diğeri de kardeşlerinden ayrıldı ama galiba çok ufak olduğu için öyle çok farkında değil sanırım.

5 CEVAP

FloorGang
FloorGang

4360

Alışmaları çok zaman almaz yavrular daha kolay arkadaş oluyor beraber oyun oyna onlarla gözlemle belki çözersin büyük kedi niye siz varken miyavlıyor. Siz yokken miyavlaması da gayet normal

Gelyahron
Gelyahron

118178

Bir iki ay içinde alışır. Miyavlama sebebi de yalnız kalamama durumundan kaynaklanıyor. Bizim bı kedimiz, evde arkadaşı olmasına rağmen bir saatligine evden ayrılalım; gelince sanki 10 yıldır bizi görmemiş gibi seviniyor.

Brkk987
Brkk987

169

Onları nasıl yalnız bırakıp dışarı çıkacağız markete bile evde kimse olmadan gidemiyoruz şuan. O miyavlamasi biz yokken o şekilde olursa problem olabilir çalışıyoruz sonuçta 4-5 saat yalniz kalmaları gerekecek

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kisa surede alisir siz yokken miyavlayacsgini sanmiyorum . Anne sicakligi istiyordur yaninizda yatirin

tuanaerol5755
tuanaerol5755

4864

Bizim kedide yakında 2 aylık olacak biz evden ona görünmeden çıkıyoruz eğer görunürsek bağırıyor eve gelincede bizi umursamıyor işi gücü komşulara gitmek üst kata çıkmaya çalısıyor çıksın diyeceğim ama üsttekilerle kavgalıyız :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 315 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR