6 Aylık Cane Corsom Var Ve Arabada Nasıl Rahat Ettiririm Bilmiyorum

kopekkk
kopekkk

902 Puan

uzun yola çıkacağız ve karar veremedim ne yapacağıma dair

2 CEVAP

sudeogrk
sudeogrk

1340

Tuvaletini, yemeğini, suyunu hazırda bulundurmanız gerekiyor. Aracınız buna uygunsa uygun bir yere yerleştirebilirsiniz. Fakat molada çok dikkat edin, gerekirse kutusuna koyun. Herhangi bir durumda aksilik yaşamayın. Bazı sahipler sakinleştirici veriyor. Ama alışıksa bir sorun yaşamaz. Bazı kediler yolculuğu da seviyor sıkıntı yaşamıyor. Uzun yolsa eğer burnunuzdan da gelebilir. Ama en kolay çözüm dediğim gibi yapmak olabilir.

yaprakonur
yaprakonur

2113

Daha önce hiç arabaya binmediyse araba tutması çok mümkün. Yolculuktan yarım saat önce Emedur tablet yutturun bir tane midesi bulanmasın, uzun yol hepiniz için iskenceye dönmesin. (Veterinerimin tavsiyesi olduğu için bunu gönül rahatlığıyla önerebiliyorum.)
Aynı şekilde yemeği yolculuktan en az iki saat önce kesin.


Güvenlik için göğüs tasmasıyla bir yere sabitlemenizi öneririm ki ani frenlerde ufaklığa zarar gelmesin.


Genel olarak bir süre sonra arka koltuğa kıvrılıp yatıyorlar. Arabanın içi çok sıcak olursa problem yaşar aklınızda bulunsun, serin bir arabada sorun yaşamazsınız. Molalarda çıkarır bir yürütür, tuvaletini yaptırır, su verirsiniz.


Birçok kez köpeklerimle uzun yolculuk yaptın hiç sorun yaşamadım. Umarım siz de sorunsuz, keyifli bir yolculuk geçirirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 398 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR