Uzun Araba Yolculuğu

Xsevvaloztrk
Xsevvaloztrk

2169 Puan

Yaklaşık iki hafta sonra Samsun'a gideceğiz ortalama 8 saat sürüyor. İki seçeneğim var hergün arkadaşım eve gelip mamasını verip biraz ilgilenip gidicek veya yanımda götüreceğim 3 aylık olduğu için evde yalnız bırakmak istemiyorum ama uzun yolculukta da strese girer başka sorun olur diye korkuyorum sizce hangisi daha doğru olur?

5 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Bana kalırsa evde kalması daha iyi, o yolculuk, yolculuktan sonraki alışma süreci ve stresi çok daha zorlar. 1 hafta fazla uzun bir süre değil. Etrafı güzelce kapatıp, mama, su kap sayısını arttırırsanız kalabilir tek başına. Her tarafı oyuncak ile doldurun sıkılmasın yavrucak. Zaten arkadaşınız sürekli kontrol edecekmiş.

Arkadaşınız kontrol edecekse bir hafta için götürmeyin bence. Biz on saat yol gittik, çoğunlukla uyudu ama ne de olsa bunalıyor çantanın içinde.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Kaç gün kalacaksınız Samsun'da?

Xsevvaloztrk
Xsevvaloztrk

2169

En fazla 1 hafta tam belli değil

cckzk
cckzk

5605

Biz beş saatlik yolla Afyon'a gideceğiz, 10 gün kalacağız. Evimize gelip ilgilenecek kimse yok, başkasının evine bırakmaya da cesaret edemiyorum açıkçası. Çünkü sinir oldu mu eve yapar, çenesi düşüktür konuşur durur vs.. bu yüzden yanımızda götüreceğiz, kendi arabamızla gidiyoruz kutusundan çıkarırım göğüs tasması ile bileğime bağlayıp ipini çok kısa tutarım öyle gideceğiz inşallah...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 261 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR