Kedim 4.Kattan Düştü

efeman24
efeman24

212 Puan

Merhabalar kedim 4.kattan düştü 3.katın panjuruna çarpıp hızını yavaşlattı sanırım doğruca veterinere gittik burnunda ve ağzında kan vardı kontroller yapıldı hiç bir problem yok şu an evdeyiz fakat kedim çok hızlı nefes alıp veriyor bu da biraz olsa beni korkutmaya yetiyor sebebi hakkında bilgisi olan var mı daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba ?

4 CEVAP

Ickis
Ickis

650

Öncelikle geçmiş olsun diyeceğim kedinize; fakat size ise birkaç şey söyleyeceğim.


Sadece burada değil, birçok farklı mecrada yüksek katlarda kedi beslemek isteyen kişilere sürekli olarak, ya kedilerin yırtamayacakları materyaldan yapılma sineklikler ya da sık örülmüş fileler ile balkon ve pencerelerinde önlemler almaları gerektiği konusunda uyarılar yapılıyor. Tamam, yaz aylarındayız ve havalar oldukça sıcak; fakat neden kedilerinizin balkonlu ya da camları açık odalara giriş çıkışlarını engellemiyorsunuz?


Benim kedilerim şu an sadece antrede ve kendilerine ayırdığım odada dolaşıyorlar. Oturduğumuz odalarda camlar ve balkon kapıları açık olduğundan; hatta kedilerimiz de henüz 4 aylık olduklarından üzülerek de olsa kendilerini camlar ve kapılar açıkken odalarımıza misafir etmiyoruz.


Şurada arama çubuğuna "düştü" yazın. 5 sayfa sonuç getiriyor önünüze. Lütfen artık hayvanlarla birlikte yaşama olayını ciddiye alın ve bu canlara kendi dikkatsizliklerinizin bedelini ödetmeyin.


Tekrar geçmiş olsun yavrucağa, umarım en kısa zamanda iyileşir.

dddkkkks
dddkkkks

2767

iç kanama için iğne yapıldı mı ?

Linsenpai
Linsenpai

117282

Önlem alsaydınız bunlar yaşanmazdı. Umarım ders çıkarır ve gerekeni yaparsınız. Geçmiş olsun.

Elifcanay
Elifcanay

3993

kedisi düşüpte şuraya yazanları benimde kedilerinin düştüğü yerden atasım var.! Yettiniz yani.. sürekli bi ihmal nedir bu? Kediler dört ayak üstüne düşer deyimi yalandır , kediler düşer sakat kalır, kediler düşer ve ölür, kedilerin 9 canlı olduğunu düşünüpte pencerelerinizi açıp durmayın. Sürekli “düşen kediler” diye atılan başlık satırlarını okumak zorunda bırakmayın bizi. Pencerelerinize korkuluk yaptırmadan da açmayın o camları.!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR