Çalışan Kedi Ebeveynlerine Bir Sorum Var?

kittenmommy
kittenmommy

691 Puan

Üç aylık dişi kedi annesiyim. Kedim bana gerçekten çok düşkün. Sürekli peşimde, ben yataktan kalkmazsam o da kalkmaz, banyodaysam kapı önünde bekler, uyanır yanıma gelir, dışarıdan eve geldiysem mutluluk hareketleri falan yapar öyle bağlıyız birbirimize.
Yakın zamanda işe gideceğim. Evde yalnız kalmayacak aslında ama ben çok endişeliyim üzülür mü, etkilenir mi diye.. Sabah da biraz ilgilensem, akşam gelince de oynatsam, sevsem çok bir değişiklik yaşamayız değil mi? Bir de kedi kamerası kullananlar var mı? Hangisini önerirsiniz, gün içinde izlemek/görmek sizi mutlu ediyor mu?

5 CEVAP

Selinbuyukcam
Selinbuyukcam

2535

Kıyamam ona :))


Yavrumu sahiplendiğimden bu yana ben çalışırken evde tek duruyor ben bir sorun yaşamadım bir çok oyuncak vs koymuştum 3-4 aylıkken zaten genelde gündüzleri uyuyorlar balkon fileniz varsa eğer dışarıyı izlerken sıkılmayacaktır yoksa pencereleri kapatıp perdeleri açın siz gelene kadar dışarıyı izlesin bir süre sonra sizin rutininize alışıcaktır

kittenmommy
kittenmommy

691

Gün içinde evde yalnız kalmaz çünkü annemle yakın oturuyoruz. Annemi de çok seviyor. O da gidip ilgilenecek ama onun da olamadığı vakitler beni düşündürüyor ya yalnız kalırsa üzülür diye.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kardes alin ona oynasinlar. Ama yalniz da olsa alisir sanirim birazda kediden kediye degisen bir durum

Ayselgns
Ayselgns

113116

Ben kamera kullanıyorum. Tüm gün uyuyor zaten. Ben gelince de geziyor. Rutinlerimiz birbirimize göre oluştu. Sadece kamera kullanacaksanız mikrofonunu kullanmayın ben ona seslendiğimde beni aramaya başlamıştı. Sonra hiç ses kullanmadım.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Xiaomi nin 360 derece dönebilen kamerası var 300₺.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 263 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR