Kedim Benden Neden Kaçıyor?

ozlemalice
ozlemalice

4165 Puan

Merhabalar. Kedim yaklaşık 6 mayıs 2020 doğumlu. 9 Haziran'dan beri de benimle. İlk geldiğinde hemen alışmıştı ve kucağıma gelir orada uyurdu sürekli tabi bu da benim çok hoşuma giderdi. İşim olduğunda kucağımdan indirirdim hemen yine kucağıma gelir yatardı. Ben yatarken belime üstüme yanıma gelirdi öyle uyurdu, ayrılmazdı benden. Ama son 3 4 gündür yatağın altına giriyor sık sık. Neyden ürktü bilmiyorum. Yine yatağıma koltuğuma masaya her bulduğu yere yatıyor. Benle yatakta bi köşede uyusa da yanımda uyumuyor ya da ilk zamanlarındaki gibi kucağımda kendi isteği ile uyumuyor bazen ben alıyorum. Acaba bir şeyden ürktü ve de yatağın altına sığınması ile aynı sebep midir? Tabi zaman ilerledikçe kendini sevdirmemeye başladı ısırmaları arttı ve engelleyemiyorum. Birini görünce dikleşiyor kaçıyor. Bunlar normal sanırım ama aşırı ilgi göstersem de sevsem de beslesem de bu durum beni üzüyor.

2 CEVAP

Telli06
Telli06

12

Sevgi ve sabırla hepsi duzeliyor. Beenim bi kedim kustu 8 ay yanaşmadi bana sabir ve sevgiyle hiccc kizmadan 8 ayda geri eski haline döndü. Muhakkak birseyden urktu kafasinda kurdu.

blue_hpood
blue_hpood

128183

çok akıllı ve değişik hayvanlardır kediler. herhângi bir durum canını sıkıyor olabilir, büyüyor olabilir, sıcaklardan dolayı da uzaklaşmış olabilir. içinde bulunduğunuz duruma göre değişir. ama size küsmüşse bile kendi hâlinde bırakın, saldırdığında bağırmayın, tepkisiz kalın. saldırılarını önceden anlamaya ve uzaklaşmaya çalışın. bi’ ihtimal sıcaklardan dolayı uzaklaşmış da olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 366 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR