Kedimin Oyun Oynamıyor.

eozgeu
eozgeu

1175 Puan

Merhabalar, temmuzun 24unde 11aylık olacak 4- 4.2kg civarı oğlum Sherlock son 1 aydır neredeyse hiç oyun oynamiyor. Onceden topun pesinde deli gibi kosardi, aksam sebepsiz yere ordan oraya kosardi bu ara sadece arkasindan bakiyor toplarin, takip ediyor sadece eger goremeyecegi bir yone gittiyse pesinden kosuyor bir kere o da. Farkli oyuncaklar denedim kagittan top yaptim posetten aluminyum folyodan yaptim bir iki gidiyor pesinden sonra birakiyor. Kızgınlığa da girmedi henuz bu ayın sonunda kısırlastirmayi dusunuyoruz. Sıcaklardan mı oynamak istemiyodur anlayamıyorum. Evimizde sıcak oluyor. Öyleyse eger icim rahatlayacak.

4 CEVAP

Venusnur
Venusnur

84

Sıcakta biz bile mayışıyoruz. Üzerlerinde ki kürkle onlar ne yapsın ???? Yeme içmesini dışkılamasını kontrol etmelisin.. bir sıkıntı yoksa muhtemelen sıcakta koşturmak istemiyordur ????

AnneRoss
AnneRoss

12395

Benim kedimde de aynı durum vardı, hatta önceki sahibi çok sever oyun oynamayı koşturmayı hareketlidir demişti hayvan geldi bikaç hafta oldu yatıyo sadece. Bi sorun var sandım ama sonra biraz araştırınca sıcakta kedilerin de bizler gibi mayıştığını, iştahlarının falan kapandığını öğrendim. Ara sıra nemli bir bezle silebilir, suyuna buz atabilirsiniz belki biraz serinler yavrucak.

dilaraxx
dilaraxx

114626

Sıcaktan büyük ihtimal bir problem olduğunu sanmıyorum

eozgeu
eozgeu

1175

İnsallah cok tesekkur ederim. Ağzından nefes alıp veriyor bir de 2gündür çok sık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 322 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR