Kedi Traşı Hk Bilgi

developer
developer

286 Puan

merhaba 3 önce kedimi traş ettirdim. Ancak tüyleri uzadı oda sorun değil çok sıcak ankara kedisi tüyleri uzun oğlum parkede veya taşa uzanıyor uyuyor napsam karar veremedim. Sizce yaptırmam tekrar traş doğru olur mu? Zararı olur mu yada?

5 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Hayır yaptırmayın. Tıraş hem fiziksel hem psikolojik olarak iyi gelmiyor kedilere. Bir de tıraşı için anestezi uygulanıyor o daha da kötü. Hayvana boşuna eziyet etmeyin lütfen. Serin yerlerde yatmasi normal çünkü hava sıcak. Tüyleri sayesinde dengede tutuyor sıcaklığını. Siz keserseniz bunu yapamaz ne yazık ki. Ayrıca tüysüz kedi olan sfenkslerin tüyleri olmadığından dolayı güneş kremi sürülmesine ihtiyacı var yoksa cildinde ciddi yanıklar oluşabiliyor. Demem o ki yaptırmayın. Lütfen!

Ayselgns
Ayselgns

113116

Strese giriyorlar. Ben ne yaptırdım ne de böyle bir düşünceye kapıldım bugüne kadar.

dilaraxx
dilaraxx

114626

Kesinlikle yaptırmayın, girdiği strese değmez.

developer
developer

286

tamamdır tşk ederim arkadaşlar

sudeogrk
sudeogrk

1340

Merhaba, ben de 2 tane iran kedisi var. Bilirsiniz ki tüyleri çok uzuyor. Düzenli tarıyorum ama yeterli olmuyor. Evin içi tüy içinde bi o kadar da biz soluyoruz. O yüzden ben traşa götürüyorum. Anestezi asla yaptırmıyorum. Senede 1 kere yaptırıyorum yukarıda çok fazla negatif bir yorum okudum. Ama henüz ben öyle bi şey yaşamadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 264 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR