2.Kedi Sahiplenmek İle İlgili

Akgulertut
Akgulertut

3318 Puan

Arkadaşlar 4 aylık dişi kedim var 1.5 ay olcak sahipleneli ona arkadaş olması açısından 2.kedi sahiplenmeyi düşünüyorum ama daha büyük bir kedimi sahiplenmeliyim yoksa aynı aydami olsunlar dişimi olsun erkekmi aynı mama kabi ve tuvaleti kullanırlarmi yoksa 2.tuvaleti almam gerekirmi 2.kedi hakkinda tavsiyeleriniz nelerdir

6 CEVAP

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Aynı mama kabını ve aynı tuvaleti kullanıyorlar. 2 taneye gerek yok. Bu benim buna gireyim bundan yiyeyim demiyorlar.

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Evet ayrı kullanabilirler ama mümkün değil. İki tuvalet olduğu zaman da kafalarına göre ikisi de iki tuvaleti de kullanıyor. Aynı şekilde bizim iki mama kabımız var ikisi de ikisinden de yiyor.
İki kedi de sağlıklıysa hijyen açısından bi sıkıntı yok zaten. Tek tuvalet kullanılır günde 1 kere temizleniyorsa 2 kere temizlenir bu şekilde hallolur.

Ayselgns
Ayselgns

113116

Şimdiki aklım olsa kesinlikle iki kedim olurdu. Şuan kedim yetişkin ikinci bir kedi kararı onu maalesef strese sokabilir. Onun mutsuz etmek en son istediğim şey. Mutlu da olabilir ama ya olumsuz olursa diye rafa kaldırdım bu düşüncemi. Farklı olmasına gerek yok siz hijyen kurallarına uyduğunuz sürece. Her kedi temiz su tüketmek, temiz bir kuma tuvaletini yapmak ister. Çok tebrik ederim harika ve zamanında verilmiş bir karar.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Bence aylıklarlı aynı olsun, beraber oynayıp eğlenirler kardeş gibi. 2. Bi tuvalet kesinlikle gerekli

Ozge00
Ozge00

131723

Her seyin ikincisi lazim. Kum kabi, mama kabi ayri oluyor. Yavru sahiplenebilirsiniz zaten sizinki de yavru daha. 2,3,4 aylik hic farketmez. Alisma sureci var biraz. Ilk geldiginde kavga da ederler, tislarlar da ama anlasinca cok guzel olurlar. Birlikte oyun oynarlar arkadaslik ederler. Cinsiyeti farketmez kisirlastirma yapacaksaniz.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Hijyen ve sağlık açısından en doğrusu Farklı tuvaletleri ve mama kaplarını kullanmaları aslında.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 312 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR