Kitten Kuru Mama

yarenn3434
yarenn3434

196 Puan

kedime küçükken royal canin baby verdim onu zaten zor yedi sevmiyordu yaş mamayla falan anca. sonra yine aynı markanın kitten olanını almak gibi bir hata yaptım hiç severek yemiyor bunu da yaş mamayla falan vermek zorunda kaldım. aç bırakmayı denedim baya ama yine yemedi çok seçici bir kedi. kitten kuru mama önerisi yapar mısınız? fiyatı royal canin bandında olursa iyi olur acana gibi mamalara bütçe yetmiyor malesef

3 CEVAP

emre3674
emre3674

823

proplan içeriği iyi değil ama kedilere gözle görülen bir zararı yok ek besinlerle ve vitaminlerle açığı kapatabilirsiniz.kaliteli bir mama bakıyorsanız içeriğine bakın et proteini yada tozu yerine gerçek et olanı tercih edin taurin miktarına bakın ve tahıl oranın çok fazla olmaması önemli proplanla fiyatı eş değer olan matisse kitten -brit care -golosi -gibi mamalar var mystic de var ama araştırmak lazım onu.

ElanurAksoy
ElanurAksoy

3999

proplan ve fitmin öneririm en iyileri o içerik olarak benim bildiğim kadarıyla

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Fitmin. İçerik olarak baya iyi duruyor;


Et (% 24 kurutulmuş tavuk,% 20 taze tavuk,% 19 taze domuz karaciğeri,% 8 kurutulmuş ördek,% 5.6 kurutulmuş balık - morina, conger ve sardalya,% 1.7 kurutulmuş domuz eti ve sığır eti), tavuk yağı, patates, yeşil bezelye, tavuk yumurtası, pancar posası, elmalar, kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae inaktif maya, bira mayası, peynir altı suyu, keten tohumu, soğuk preslenmiş Norveç somon yağı, bitkisel kompleks (ısırgan otu yaprakları, karahindiba yaprakları, papatya çiçeği% 0.17, limon otu, ıhlamur çiçeği), mineraller, hindiba kökü, goji meyvesi% 0.2, zencefil kökü% 0.1, yucca shidigera.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 319 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR