Vahsi Oynama

Ozge00
Ozge00

131723 Puan

Kedim oynarken acayip hoplayip zipliyor. Kendini yerden yere vuruyor resmen. Yorulunca da kendini birden yere birakiyor, Hıh diye de bi ses cikartiyor, sanirsiniz biri ustune basti. Hani sıkınca ses cikaran oyuncaklar olur ya ayni oyle. Dun ipi almis agzina kosturuken hem halilari kaydiriyor hem hizini alamayip Kendini carpiyor Kapi, duvarlara. Evin icinde patinaj cekiyor resmen. Rahatsiz degilim ama kendini her yere carpiyor. Bir gun duvara carpip agzini kanatmisti. O gunden beri cok korkuyorum bir sey olacak diye. Kedisi boyle vahsi oynayan var mi?

10 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Allahtan esyalara zarar vermiyor bizimki :D oynasin neyse de kendine zarar veriyor. Yerden yere vuruyor bir de ses cikartiyor. Yere yavas inme mekanizmasi yok herhalde birden atiyor kendini. Benim kedi bozuk galiba

dilaraxx
dilaraxx

114626

Şuan sıcaktan dolayı fazla oynamıyor da salonda oynamayı bırakıyorum bir süre sonra elime asılıyor bazen birden koşturmaya başlayıp TV ünitesine başını çarpıyor sürekli görmüyor önünü resmen oyun oynarken yerlerde kayıp ortalığı ayağa kaldırıyor durdurmaya çalıştığım zaman tıslıyor, çok şükür son zamanlarda biraz sakinleşti.

Ozge00
Ozge00

131723

Benimki yaz kış ayni. En azindan kucukken engel olabiliyordum, simdi onu da yapamiyoruz. Umarim ciddi sekilde yaralanmaz bir gun :(

dilaraxx
dilaraxx

114626

Hiç yapmıyor değilde eşyaları falan düşürmeye başladı geçen haftasonu bilgisayara takılı hoparlörün kablolarını oynuyor diye masanın üstünde toplamıştım birde daha yeni takmıştım ne ara keşfetti bilmiyorum birden kabloları dağıtıp yere düşürdü sonra yerde kayarak kaçmaya başladı bende durduramıyorum yapacak birşey yok neye hayır diye kızsam inadıma yapıyor sankı

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Benimkiler de çok deli oynuyor, dün gece iyice çıldırdılar hatta, iyice nefes nefese kalmışlar dilleri çıkmış, ayırmak zorunda kaldım en sonunda ikisini. Bir de perdeyi yırtmışlar oynarken, dikicem birazdan onu. Halılar zaten ordan oraya uçuyor.

mervevehubble
mervevehubble

4902

bizimki de evde patinaj çekiyor, halılar kayıyor filan ama neyse ki çok sık kendini bir yere çarpmıyor :) benim hoşuma gidiyor o koşmaları (:

Ozge00
Ozge00

131723

Bir gun annemin elinde cay varken carpmisti allahtan bir sey olmadi ama annemin bacagi yandi. Cok dikkat ediyorum ama 7/24 oyun modunda hep. Uyurken bile Karinca hareket etsin hemen kalkiyor o derece. Evdr sessiz sessiz yuruyoruz artik uyusun diye.

FridaDora
FridaDora

4279

Benim deli de aynı :D sabah ve gece kendinden geçiyor, çok cozutunca 2dk alıp kucağıma sakinleştirip bırakıyorum gazını alıyor :D kapılara tırmanıyor artık :D kafayı popoyu ayarlayana kadar herhalde vuracak hep böyle sağa sola. Ben bayılıyorum bu şapşal oyuncu haline :)

Ozge00
Ozge00

131723

Bizimki daha kapi tirmanma derecesine gelmedi :D ya guzel ama kendini cok carpip yaraliyor. Engel de olamiyorum. Hizini alamayip beni de pataklıyor. Agzini kanatmisti en son cok endiselendim. Alttaki de hakkini helal etsin artik ne yapayim

Ozge00
Ozge00

131723

Alttaki komsu*

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR