Her Veterinere Güvenilmiyormuş

milesay
milesay

1035 Puan

Daha önceleri de gittiğimiz bilgisinden şüphe etmediğim veterinerimizin yanlış aşılama ile yavruya aşılama yaptığını öğrendim gerekli yerlere şikayette de bulundum. 1 ay 1 haftalık kediye daha 500 gramken karma diye lösemi başlangıç iğnesi yapılmış.
Bunu pazartesi 2. Aşısını yaptırmaya giderken öğrendik başka bir uzman veterinere götürdüğümde o kiloda o yaşta aşıya başlanmıycağını helede LÖSEMİ aşısının başlanmıycağını söyledi.
Tahliller yapıldı şükür yavrumda herhangi bir anormallik çıkmadı. 1 kilo 100 gramken karma 1 doz aşısına başlandı ve o veterinere gitmeyi kesinlikle kestik. Sırf para alabilmek için küçücük yavruya yaptıkları yanına kalmıycak elbette. Lütfen sizlerde dikkat edin veterinerimiz yavrumuzun sağlığından çok paraya açmış meğer. Başka bir veteriner ile de 9 ay öncesine kadar yanlış müdahale yüzünden tartışıp şikayet etmiştim boş çıkmıştı umarım bu da öyle çıkmaz

6 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Of of nedir bu cektigimiz. Artik kimseye guven yok. Ulkece paranoyak olduk galiba.

Ozge00
Ozge00

131723

Artik tek veterinere bagli kalmiyorum. Yasadiklarimdan sonra cok supheci oldum. Iki uc tane daha buldum onlara da soruyorum. Veterinerler artik nerden cikti bu deli diyorlardir :D

NovaLevent
NovaLevent

879

Bizi deli ediyorlar. Artık kime güvenecegimizi bilmiyoruz. Sonuçta bir cana baktıklarını unutmasınlar.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Oha!, 500 gram ve 5 haftalık kediye lösemi aşısı mı? Lösemiyi bıraktım aşı mı? Küçük bedeni bunu kaldıramayabilirdi, gurur duyun yavrunuzla. :')

milesay
milesay

1035

@novalevent
Bazılarına göre can değil para koparcaklarını düşündükleri bir eşya gözlerinde. Ne batın muayne ne normal ölçümler hiçbiri yapılmadı. Daha önceleri yapardı ederdi ama tuhaflaşmıştı hevessiz gönülsüz hayvan mı muayne edilir.


@yusufsaygin2
500 gram ve anne sütünden erken kesilen bir yavruydu ben süt tozlarıyla besliyordum hala da devam ediyorum. Gurur duyuyorum elbette o benim küçük titanım :))

milesay
milesay

1035

Sormayın hayır alıcağı para bir candan çok mu önemli anlamıyorum bende 2 veterinere danıştım tek bir veterinerin lafıyla hareket etmedim. Deli olmamız gayet normal artık bırakın deli desinler :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR