Yatakta Saldırma

sugr
sugr

299 Puan

Merhaba 3 aylık tekir bir kedim var ve yatakta pikeyle oynamaya bayılıyor. Onunla uyumak istediğimiz zaman uyutmuyor hep ya pikeyle ya da yatakta herhangi bi şeyle oynuyor. Beraber uyumak istiyorum bunu nasıl engelleyebilirim? Ve bir de şöyle bi şey var o yataktayken odaya girdiğimiz zaman sürekli yatar pozisyonda saldıracakmış gibi oluyor ve yatağa oturduğumuzda üstümüze saldırıyor bunu nasıl engelleyebilirim?

7 CEVAP

Gelyahron
Gelyahron

118178

Kedi seni arkadaş olarak görüp oyun oynamak istiyor gayet normal bence hem niye engelleyeceksin ki içgüdüsel davranış bunlar. Şimdi bu oyunları engellersen ileride kedin hırçın olabilir. Oyun oynayıp onu yorman gerekiyor yorulunca zaten uyur. Hem kedinin gelişimi için oyun çok önemli

Nurls
Nurls

4157

Ben lokumumla hep beraber uyuyorum. Gece 2-3 kere uyandırıyor beni. Her sabahta 5 te uyanıyoruz :’) Bazı güzel şeyler için uykunuzdan ödün vermeniz gerekiyor. Oyununu engellemek yerine 5-10 dakika siz onunla oynasanız zaten yorulup uyumaya devam edecektir.

Fridafrida
Fridafrida

726

Daha yavru 3 aylık :) çok oyuncu oluyorlar bu dönemlerde ve 1 yaşına kadar böyle sürer çünkü birikmiş enerjisi var va kediler geceleri daha aktifler doğası gereği o yüzden biraz oyun oynatıp yor ki uyusun pile altında ayakların hareket ediyorsa dikkatini çekip oyun sanmış olabilir :) seni oyuna davet ediyor karşılık verirsen ikiniz de mutlu olursunuz :)

arest1234
arest1234

1466

arkadaslarin yorumlarina katiliyorum..

Ozge00
Ozge00

131723

En ufak hareket eden seye atlar, oyun oynar. Mesela battaniyenin altindan elinizi oynatin hemen gelip yakalar. Biz gece gece bunu oynuyoruz, favori oyunu. Yatmadan once oynatin yorulsun sonra uyur sizinle

Bu zamana kadar iki kedi besledim. Birisi rahmetli oldu diğeri șu an turp gibi. İkisi de 6-7 aylık olana kadar koltuk altarına falan pusup üzerime atlıyordu. Geceleri kıyafetlerimi çekiştiriyorlardı.
Kısaca yavru olduğundan bulduğu her varlıkla oynamak ister gayet normal.
Büyüyene kadar sabredeceksiniz.

sugr
sugr

299

Yorumlar için teşekkürler sizce günde yaklaşık olarak ne kadar oynamalıyım bi öğlenleri veya akşamüstüleri biraz oynuyorum sonra gece 2-3 gibi falan da oynuyorum sonra zaten uyuyo ama yatağa gelince uykusu gidiyo tekrar oyuna başlıyo anlamadım????

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 367 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR