Sivas'ta En İyi Veteriner??

ozlemalice
ozlemalice

4165 Puan

Sivas'ta yaşayanınız var mı? En iy veteriner sizce hangisi?

14 CEVAP

IremYildrm
IremYildrm

4091

Dost pet

ozlemalice
ozlemalice

4165

Teşekkür ederim. Ben evim yakın diye dost pete gidiyordum. Daha pahalı geldi ve diğer daha genç olan çalışan sağ olsun yardımcı oluyor fakat son muayenede içimde soru işareti bıraktı net konuşmadı. Son günlerde genelde o kişi oluyor. O yüzden değiştirmek istedim. Sıla veteriner hakkında İnternette de dediğiniz şekilde yorumlar var o yüzden oraya götürmem teşekkür ederim uyarınız için. Özmen veteriner beğeniliyor henüz deneyimle edim ama bir yer tutturup devam etmek istiyorum.

ebrar010
ebrar010

3794

Mutlu veteriner hem çok iyi hem çok uygun.

Kido
Kido

77

Dost petin fiyatı yüksek mi bilmiyorum.Kedimi hep oraya götürüyorum. Kedimi aldığımda mantarı vardı. Kısa zamanda kedim mantarından kurtuldu.Kısirlaştirilmasinda hiç sorun yaşamadım.Ayrica sağolsunlar ufak rahatsızlıklarını için telefon açtığımda da evde yapacaklarım konusunda bana hep yardımcı
oluyorlar.

Sürekli dostpete gidiyorum evdekiler için de sokaktakiler içinde. İrfan Bey de Ahmet Bey de gece 2 de de arasam 4de de arasam her zaman gelip klinik açtılar veya telefondan da olsa yardımcı oldular. Uyguladıkları tedaviden hep bahsettiler. Bilgilendirme yapmalarını gerçekten çok seviyorum. Bir ilaç uyguladıkları takdirde, ne olduğunu işlem sonrasında anlatıyorlar. Bugüne kadar sorun yaşamadım.

IremYildrm
IremYildrm

4091

Sıla veterineri duymuşsunuzdur hiç önermem prensesimin ölümüne sebep oldular yanlış teşhis yüzünden dost peti öneriririm

ozlemalice
ozlemalice

4165

Bu arada başınız sağ olsun çok üzüldüm. Profilinizdeki minik mi?

ecematara
ecematara

1005

Özmen veterinere tavsiye ile gitmiştik bir eksi veya bir artı göremedim, sılaya da gittik aynı şeyleri düşünüyorum
Dostpet en ideal olanı

ozlemalice
ozlemalice

4165

Teşekkür ederim. Dost pet, özmen ve mutlu veterineri denedim. Bence fiyat dışında aşı damla vs gibi basit şeyler için fark yok ama ilerde kısırlaştırma ya da daha önemli şeyler olursa bilmiyorum.

ozlemalice
ozlemalice

4165

@kido cok teşekkürler. Fiyatlar hemen hemen aynı

baydari
baydari

72

Bölge veteriner kliniği. Hem hesaplı hem donanımlı hemde işinin ehlî hekimler. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Merhaba. Kesinlikle bölge veteriner klinigini tavsiye ederim. Hem cok ilgili hem cok bilgililer. Fiyatta da yardimci oluyorlar.

ebrar010
ebrar010

3794

Mutlu veterineri önermiştim ama sakın gitmeyin hiç umursamadan bir sürü iğne yaptılar yavruma kısırlaştırdıktan sonra yanlış ilaç tedavisi yüzünden kaybettim kedimi. Kısırlaştırılmış ve henüz anestezinin etkisinde olan kedime bir sürü aşı yaptılar dahasını söylemiyorum bile. Onlar yüzünden iki kedimi kaybettim.

Seymmrym
Seymmrym

1292

Dulkadiroğlu atilla bey ben arkadaşımın gittiği bir yerdi acil bir durumda telefonunu aldım ankarada yaşamama ve herhangi bir ücret ödememe rağmen ne zaman soru sorsam ilgiyle ve bilgiyle cevap verdi sivasta yaşasam kesinlikle giderdim uzaktan söylediği şeylerde doğruydu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2385 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR