Kedi Tarağı Tavsiyesi Ve Kedi Çimi

ozlemalice
ozlemalice

4165 Puan

Merhaba. Kedim henüz 2 aylık. Ne zaman tüylerini taramaya ve çim vermeye başlamalıyım? Tavsiye ettiğiniz tipte ya da markada kedi tarağı var mı?

5 CEVAP

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Eğer çok uzun tüylü değilse 6-7 aylıkken falan malt kullanmaya başlayın. Çim yine verebilirsiniz yemeyi seviyorsa ama çim tüyleri kusturur ve sürekli kusması iyi değil. O yüzden malt kullanın

Billthet12
Billthet12

2634

Ben bütün kedi taraklarını denedim . royal crown metal olanlarından tutun plastik olanlarına kadar eğer uzun tüylü bir kedi değilse çoğu tarak canını acıtıyor ben temizlik açısından sürekli yeniliyorum. Bildiğiniz tahta fön taraklarını kullanıyrm son dört aydır. Memnunum :D bütçe açısından da rahat oluyor ve.gayet güzel topluyor Kedim de seviyor. Hiç yolmuyor ve tüyleri dümdüz :D

ozlemalice
ozlemalice

4165

@Ayseenur10 teşekkür ederim evdeki çiçekleri yiyor bir yerde çim yeme isteğinden olduğunu okumuştum.


@Billthet12 teşekkür ederim. Ben de evdeki bir tarağı denemiştim açıkcası canını acıtmamak için tarak almak istemedim. Bir de fön tarağı deneyim. Henüz çok tüy dökmüyor sanırım erken.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Evet daha yavru tüy dökümü çok olmaz, bizde valla deneye deneye bulduk tarak :) normal saçlar için saç açıcı hafif plastik uçlu taraklar vardı bunu sevdi yavaş yavaş tarıyorum.


Çim evet seviyorlar bizimkide seviyor almanıza gerek yok evde buğday ekerseniz buğday çimi de yiyorlar. Ben sadece tüy atması için soruyorsunuz sandım dediğim gibi maltla desteklediğiniz sürece istediğiniz zaman çim verebilirsiniz :)

ozlemalice
ozlemalice

4165

@Ayseenur10 ayrıntılı cevap için tekrar teşekkürler. Ben de evdeki taraklardan yavaş yavaş deneyeyim. :) Tüy atması için de olur ama belki çiçeklere dadanmaz. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR