Hangi Mama Daha İyi?

Selinece
Selinece

2383 Puan

Merhaba arkadaşlar. 2.5 aylık bir köpeğim var. Bonacibo nun yavru köpek mamasını kullanıyoruz. Köpeğimde çok fazla tüy dökülüyor ve göğüs kısmında kırmızı lekeler çıktı alerji gibi. Kullanan arkadaşların bazı yorumlarını okudum onlarda da aynı problemler olmuş mamadan kaynaklı. Bir de tahılsız mamalar daha iyiymiş diye okudum bir yerde. Şimdi gelelim asıl probleme. Ben mamayı değiştirmek istiyorum. Fakat bütçem de çok geniş değil tabiki. Birkaç bilindik mamayla ilgili kötü duyumlar aldım. Sizden de tavsiye almak istedim. Mamaların içeriğinden anlayan arkadaşlar yavru köpeğim için içeriği düzgün ortalama fiyatı olan mamalar önerebilir mi lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

6 CEVAP

Suraemir
Suraemir

16332

Aylık ne kadar yediğine bağlı,nd,profine,golosi, sanabelle,felicia,mystic,pro performance kendi çapımda sıraladım felicia ve pro performance da gerçek et yok bonaciboda aynı ama ben pro performansı ya da feliciayı tercih ederim

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

Bende mama değişimi yapacağım yakın zamanda. N&D çok iyi bayaaaaa bi araştırdım burada soru da açtım ilk olarak N&D alıcaksanız düşük tahıllı alabilirsiniz (%10-%20 tahıl içeriyor) düşük tahıllıyı da bir anda bebişinize ağır gelmesin diye çünkü mamanın içeriğinde protein miktarını biraz fazla olduğunu anladım/araştırdım. Daha sonra direk tahılsıza geçerseniz çok iyi olur tabi (daha sağlıklı) bende mama markası farketmeksizin öyle yapacağım. Bunun yanında ProPlan mama da çok iyi diyorlar ya ama benim anladığım ProPlan mamanın kedi mamaları köpe mamalarından daha iyi ve kaliteli gibime geldi.

Selinece
Selinece

2383

Çok teşekkür ederim. ND den numune istedim bakalım yollarlarsa ve beğenirse bakacağım.

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

Bende 3 gün önce istedim numune mama N&D’den ama bugünde 2,5 kg’luk mamasından aldım. Bakalım inşallah beğenirler

berko34
berko34

467

bahsettiğiniz mamalar kaliteli ayrıca buradan alternatif diğer kaliteli ve uygun fiyatlı mamalara bakabiliriniz

Selinece
Selinece

2383

Profine ve mystic mamalarını araştırdım ama içerikleri pek içime sinmedi açıkçası. Dediğiniz diğer markaları da araştıracağım teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 537 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR