Hangi Tasima Cantasini Tercih Edersiniz? (Fotograf)

lenaersu
lenaersu

2105 Puan

merhaba kum kabini degistirdim simdi sira tasima cantasinda, ancak internette pek cok secenek var hangisi daha kullanisli olur arada kaldim. Son fotograftaki demirli olan kutu cok agir diyenler var. Yardımcı olur musunuz?


19 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yzymr kedi küçükken taşıması kolay siz bir de bana sorun belim kopuyo :)

QueenMete
QueenMete

2681

Merhaba, ben mor olan taşıma çantasından kullanıyorum. Sert bir yapıda olduğu için daha rahat taşıyorum ve onu da daha az sarsmış oluyorum, özellikle araba yolculuklarında. Çantanın temizliği de çok kolay silmek ya da yıkamak sizin tercihinize kalmış. Ayrıca diğerleri görsel olarak güzel fakat, sıcak günlerde özellikle şeffaf olanda bunalabilir diye düşünüyorum.
Bunlar naçizane fikrim. Şimdiden hayırlı olsun.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sizin rahatınız için sırt çantası ama resimdeki kaliteli değil, astronot çantalar sağlam onlardan öneririm. Kedinin rahatı içinse klasik box daha iyi. Bana kalırsa her ikisi de olmalı, uzun seyahatlerde box, yürüyerek kediyi taşımak gerektiğinde sırt çantası.


Omuza takılanıysa önermem taşıması gene zor oluyor ve dar olduğundan kedi de rahat etmiyor, taban sağlam değilse aşağı sarkma da yapar, bu arada attığınız sırt çantası da sarkar zaten belli olmasın diye oyuncak koymuşlar içine, filesini yırtabilir de kedi. İlla bu resimdekilerden biri olacaksa box olsun, en azından basit standart bir ürün sorun çıkarmaz.

Yzymr
Yzymr

827

2.de taşırken çok sarsılır. Bu da yavruyu fazlasıyla gerer. 1.nin de hava delikleri az, plastiğinden dolauı da bunaltabileceğini düşünüyorum. Ben 3. Yü kullanıyorum. Taşıması kolay ve hafif, öneririm.

Yzymr
Yzymr

827

@zehrabulutt benim minik henüz 0.5 kilo taşırken kuş taşıyor gibi hissediyorum göreceğiz bakalım ilerde :'))

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

1.çantada kediler iki büklüm oluyor genelde. 2.çanta kısa mesafe için iyi olabilir ama uzun mesafede o da kedinin rahatını bozuyor. En rahatı 3.çanta gibi..

Moschinoo
Moschinoo

281

Plastik elde taşıma çantası eğer kediniz ağırsa taşıması çok zor ve tutma sapı da kopabiliyor, sırt çantaları daha avantajlı diye düşünüyorum.

sekerfare21
sekerfare21

115656

1’dekinin alti saglam mi? Surekli hareket etmesi hosuna gitmez kedinin, saglam zeminli bir sey olsun. 2’deki urun kadar gereksiz urun gormedim ben. 3 en mantiklisi aralarinda ama bende de var aynisindan cok saglam degil. Benzer modelim daha saglamlari oluyor onlardan alin.

lenaersu
lenaersu

2105

@sekerfare21 1. yi letgodan buldum saglam mi bilmiyorum sorarim ancak degilse altina kendim de sert bir malzeme koyabilirim, 2. neden gereksiz ki pek bilmiyorum

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Ayrıca tamamen şeffaf çanta iyi değil, kendilerini güvende hissetmiyorlar öyle.

cicek67
cicek67

4743

1.den aldık yanları şeffaf değil ön arka şeffaf ve delikti bizimkinin ama veterinere giderken çok bunaldığını fark ettik bence yaz için uygun değil. 3.yü kullanıyoruz şu an en azından yaz mevsimi için.

Billthet12
Billthet12

2634

Kendi açından rahatlığını soruyorsan sırt çantası olan , kedin açından mor olan :)

Ayselgns
Ayselgns

113116

Kullandığım box ın linkini ekledim. Astronot çanta öneririm ama uzun yolculuklar için kesinlikle pet box. Sabah uçağımız var diğer çantaları bırakıp box ı hazırladım.
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/mps-pratiko-metal-kapili-kedi-ve-kopek-tasima-cantasi-48cm-yesil.html

FridaDora
FridaDora

4279

Araba yolculuğu için boxlar iyi. Kucakta taşımak için astronot çantalar çok iyi, ben henüz almadım fakat petshopta inceledim. Kışın soğuk havada koruma sağlayacak Bir çanta. Google a yazdığınız da envai çeşit var. Ben şu yuvarlak pencereli olanları kestirdim gözüme :) hem kapalı hem izlemek isterse kalkıp bakabilir. Ortalama 150₺ iyice araştırırsanız daha uyguna bulabilirsiniz. Bir de veteriner ziyaretimde oradaki bir arkadaşta tamamen şeffaf bir çanta kullandığını gördüm. Sakin bir kediyse o da olabilir.

Ben sonuncu klasik çantayı kullanıyorum, araba yolcuğunda kedinin rahatı için en ideali o fakat Veterinere yürüyerek götürürken çok zor oluyor taşıması. Minikken sorun yoktu tabi ama şimdi ağır geliyor. Durumunuz varsa iki çeşiti de almanızı öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 749 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR