Kedim Çok Uyuyor

Zeynucka
Zeynucka

2287 Puan

8 aylık kısırlaştırılmamış dişi kedim çok uyuyor.en başta durumı yaz sıcağına verdim ancak bugün sadece 2 saat uyanık kalmıştır.yemeğini çok iştahlı yemiyor.sürekli uyuyor.odamda uyuduğumuz için salonda yattığı yerden zar zor kaldırıp yanıma getirdim.fare oynamayı çok sever,bugün oynamaya çalıştım ancak onu bile geri getirmedi.sanki bir halsizliği var gibi.sizce sıcaklardan dolayı bu durum normal mi yoksa veterinere götürmelimiyim?

4 CEVAP

iidyl
iidyl

116641

ekstra halsizlik, kusma, ishal, ateş gibi belirtilerin sadece biri olsa bile bilgili bir veteriner hekime göstermeniz gerekiyor.


zamana bırakmayın bence. nesi varsa çıksın, yoksa da içiniz rahatlar.

Eğer bir erkek kediyle yakınlaşıyorsa hamile olabilir ama tabi bitane belirti olmamalı, bilemiyorum ama dişi kedilerde hamileliğin belirtisi hazlsizlik,uyku falan. arkadaşların dediği gibi sıcaktan olabilir bunalıyorlar çünkü benim kedimde parkenin üstünde uyuyor uyandıramıyoruz :D tabi bilemem yinede veterinere danışmakta fayda var gitmeseniz bile aramanızı tavsiye ederim.

787891
787891

118097

Muhtemelen sıcaklardan dolayıdır bizde aynı durumdayız maalesef akşamları biraz olsun serinleyince anca kendine geliyor hatta 250gr vermiş normalde hep kilo alan bir kediydi veteriner hekim normal olduğunu söyledi yaş mama ağırlıklı besliyorum artık

Zeynucka
Zeynucka

2287

@kedipetlebim eline erkek eli değmedi kızımın,sineği bilemem:) zaten kısırlaşacak.annemin sağlık sorunu sebebiyle malesef ertelemek durumunda kaldık:( sabah veterinerine mesaj atayım dediğiniz gibi:) kendine yeni bir yaptı kanepenin arkasında bütün gün orada.evde kedi var mı yok mu belli değil:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 451 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR