6 Yavru İçin Nere Güvenlidir?

esrairon
esrairon

526 Puan

Arkadaşlar biizm kapıda baktığımız smokin kedimiz sık doğum yapıyordu bizde erkek kediler rahat versin diye bir süre evde baktık ve eve doğum yaptı kötü haldeydi şuan 6 tane güzeller güzeli yavruları var 4 dişi 2 erkek okadar güzellerki sürekli oyun oynuyorlar çıtları çıkmıyor ama evde gerçekten bakamıyoruz evimiz çok küçük zaten durumumuz yok mama bile alamıyorum kapıda bakmayı çok isterdim fakat bizim burası yol okadar sağlıklı güzellerki kötü yaşamı haketmiyorlar belediye almadı burda mama su koyan kimse yok sokağa güvenemiyorum lütfen yardım edin hergün ağlıyorum keşke ömür boyu bunlarla yaşayabileceğim bir alanım olsa bahçem olsa lütfen ne yapabilirim


7 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128247

Bizim koca kediyi köpek parçaladı gece bir anlık bahçeden çıkmış hayvan bahçenin önünde yakaladı alamadık elinden. Yani üzgünüm ama sokakta artık kediler yaşayamıyor. 6 tane doğarsa 1'i belki sağ kalıyor. Benim kapalı bahçede baktığım 6 yavrudan geriye şuan 2 tane kaldı. Acı gerçeklerle yüzleşmeliyiz. İnsanlar olarak doğayı bitirdik. Dışarda eskiden kertenkele, fare, böcekler olurdu kedilerin yiyebilecekleri. Biz hepsini öldürdük. Hiçbir şey olmasa bir araba gelip vuruyor.

cicek67
cicek67

4743

İnstagram facebook twitter gibi sosyal medya platformlarından ilan açın lütfen. Buradanda açın ayrıca. Sahiplendirmeye çalışın.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Oncelikle kisirlastirmaliydiniz col doguruyorsa. Bir kez daha dogurmayi kaldiracagini sanmam. Belediye iyi ki almamis ne olacakti o hayvanlara alirsa? Iyi mi bakilacaklar sanki hastalik kapacaklar barinakta kafes içinde. Yavrulari ilan açıp sahiplendirebilirsiniz ama yavrular gittigi anda anne yine hamile kalacak. Kisirlastirma şart.

NZI
NZI

2469

Çok tatlılar maşallah :D


Birincilike petlebiden başlıyarak aynen arkadaşaların dediği gibi twitter gacebook vs. sitelerden ilan koyabilirsiniz.

rabisell
rabisell

257

sahiplendirin

İnstagram facebook twitter gibi sosyal medya platformlarından ilan açın lütfen. Buradanda açın ayrıca. Sahiplendirmeye çalışın.

aslanfth
aslanfth

238

ev en iyisi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 362 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR