Kedim Diğer Kedinin Suratını Isırıyor

Phoibos
Phoibos

4377 Puan

Merhaba iki kedimin ilişkisini burda çok anlattım. Birbirlerine tıslamıyorlar. Özellikle mama yerken vs birbirleriyle hiç uğraşmıyorlar bile. Belki de kızacaksınız ama ben aylardır tırnak diş korkusundan hala onları ayrı tutuyorum. Islak mama yerken birbirlerininkine dadansalar bile hiçbiri tepki vermiyor. Ama bitince küçük olan büyüğün üstüne biniyor bazen deviriyor hatta. Küçük çok zorlayınca büyükte boğuşmaya başlıyor. Genelde ses çıkmıyor arada bir hafif bir kıh sesi geliyor sanki ama çok kısık. Ki ikisini ayırdıktan sonra gene birbirlerine koşuyorlar hatta bazen o hızla savruluyorlar odanın içinde. Tek korkum büyük olan küçüğü resmen suratından ısırıyor bu normal midir? Gözü çıkacak diye korkuyorum. Sizin kedileriniz de yapıyorlar mı bu surattan ısırmayı?

4 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Benzerini yaşayan var da artık dilimizde tüy bitti bir şey olmaz demekten bir türlü ikna edemedik sizi. Çığlık çığlığa bağırmadıkları sürece bırakın dövüşsünler kedi bunlar elbet kavga edecekler, gözünü falan çıkarmaz, benimkiler hergün kavga ederler daha hiç yaralanan olmadı ufak çizikler haricinde.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bir süre hep boğuşma hali devam ediyor, sonra normal durmaya, uyumaya da başlıyorlar. Ne kadar ayrı tutarsanız o kadar uzatırsınız süreyi. İlk başlarda çok kavga olacak çünkü lider kim onu belirliyorlar, daha sonrasında da arada gene kavgalar olacak, kavgasız anlaşan erkek kediler nadirdir. Bizde hala günde bir kere kavga olur, alışmanız gerek bu duruma.

Phoibos
Phoibos

4377

Benzerini yaşayan yok mu acaba?

Phoibos
Phoibos

4377

@zZehraBulutt zaten çok çok uzun buluşturuyorum artık ama hiç yan yana sabit durmuyorlar hep boğuşma.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 289 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR