Sokakta Besledigim Yavru Kediler Var Nasıl Sahiplendirebilirim?

Arti0n
Arti0n

6297 Puan

Sokakta besledigim 6-7 tane yavru kedi var ve sokakta gelecekleri parlak değil ancak onları nasıl sahiplendirebilecegimi bilmiyorum. Sorum şu sokaktaki kediler için ilan açan kişiler hiç kedi sahiplendirebildi mi? Sonucta kediyi ertesi gün orada bulabilecegimin garantisi yok.


4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Buraya ve Instagrama ilan verin. Diger Twitter, Facebook gibi yerlere de verebilirsiniz.
Maalesef garantisi yok kediye iyi mi kotu mu bakar. Kisirlastirma ve takip sarti koyuyorlar genelde. Isteyen kisiyle guzelce konusmak lazim. Basimiza soyle de bi olay geldi, biz sahiplendirdik sevimli bi cifte fotograf sarti ile. Ara sira fotograf atiyordu kedinin onlarda olduguna ve iyi bakildigina dair. Bir sure sonra kadin yok Telefon bozuk, yok kamera bozuk diyerek fotograf atmayi kesti. Birkac gun sonra kediyi sokaga biraktigini ogrendik. Yani disaridan anlasilmiyor ne halt olduklari. O yuzden alacak kisiye bakamazaniz birakmayin sakin Beni arayim ben alirim diyorum artik. Yoksa onunu alamiyoruz alip alip atiyorlar

Arti0n
Arti0n

6297

Daha önce 5 yavru sahiplendirdim takip sarti ile bu konuda seçiciyim zaten belli bir olgunluğa geldiklerinde kisirlastirma şartı da koyuyorum.Benim sorum şu an sokaktan ilan verip de gerçekten sahiplendirebilen oldu mu? Sonuçta sokakta biraz da yabani olup insandan kacabiliyorlar.Sokaktan açılan ilanlarda bu süreç nasıl işliyor?

Ozge00
Ozge00

131723

Ha evet. Sokakta buldugum bebegi sahiplendirdim dun. Bizimki cok sevecendi ama sokak kedileri genelde korkuyorlar. Cok gerekmiyorsa sokakta bakin Bence. Hepsini sahiplendiremeyiz ne yazik ki. Cok ihtiyaci olanlari sahiplendiriyorum ben digerlerine kendim bakiyorum sokakta. Engelli, yardima muhtac olanlari genelde.
Kediler insandan kaciyorsa tutupta baska birine veremeyiz zaten yakalamak cok zor. Imkaniniz varsa sokakta bakin. Kucukte olsa disarida buyudugu icin disariyi isteyebiliyorlar. Kedinin karakterine de bagli. Eger alan kisi onunla ilgilneip oyun oynarsa disariyi zmanala unutur.

Arti0n
Arti0n

6297

Eğer ilanlarima bakarsanız viral bir rahatsızlığı olan ölüm döşeğinde bir kardeşlerini alıp tedavi ettirdim onu bir ay karantinada ayrı bir odada izole yetiştirdim iyilestirdim yuva arıyorum bulamazsam da artık bizle yapacak bir şey yok. Tek sıkıntım çevredeki kötü niyetli insanlar ne yazık ki. Koyduğum su kaplarini nispet yapar gibi ertesi gün kırık bir şekilde oraya atan mamalarini deviren insanlar:( keşke elimizden bir şeyler gelse

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 970 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR