12 Yasinda Kısır Disi Kedimde İleri Düzey Kabizlik Var

Beyzazeq
Beyzazeq

1113 Puan

Haftada bir tuvaletini yaparken aşırı kasılıyor bağırıyor.Diyaframina zarar verecek diye korkuyorum.Yaş mamaya geçtik ama onu da fazla tüketmiyor.Aç kalıyor yani mecburen kuru mama da veriyorum.Ek besin takviyesi veya bu durum için bildiğiniz bir mama var mi?

6 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Bazı kişiler yoğurt ve doğal zeytinyağı öneriyor fakat sizin durum biraz ilerlemiş gibi. Veteriner hekim bu konuyla ilgili ne dedi?

nisanor
nisanor

2084

veteriner ile beraber ilerliyorsanız viyo ve zeytinyağı deneyebilirsiniz. vetyonca öneriyor.

QueenMete
QueenMete

2681

Evde zeytinyağı içirebilirsiniz, karnına masaj yapabilirsiniz, kendiniz mama hazırlayabilirsiniz, su içmesini artırması için bardakta su verebilirsiniz, hindistancevizi yağı içirebilirsiniz, evde mayalanmış yoğurt verebilirsiniz( probiyotik olduğu için sindirimini düzenleyecektir), lor peynir ve içerisine evde mayaladıydınız yoğurdun üzerinde oluşan suyu karıştırıp verebilirsiniz, veterinerlerde satılan probiyotik sıvı mamalar var onlardan alabilirsiniz, lavman yapabilirsiniz... Tabii ki veterinere götürebilirsiniz.
Yazdığım her şey kabızlık için ama kabızlığın nedenini öğrenmek önemli ve bir hekimin teşhisi ile uygulamaya geçmek daha önemli. Geçmiş olsun

sforselin
sforselin

119776

Yavru kedim için kullandığım sütün üzerinde yaşlı kediler için kullanılabilir yazıyor. Hekiminize bi danışırsınız. Biz çok faydasını gördük. Az önce yanlışlıkla su çeşmesinin içine döküldü. Gidip gelip su içiyor şimdi bjbjb Bi de tavuk suyuna sığır jelatini atıyorum tavuk haşlarken onun için. Beraber yiyor, suyunu da içmiş gibi oluyor.

Ozge00
Ozge00

131723

Ev yogurdu veya veterinerden prebiyotik alin.bizim de surekli kabizdi. Ev yogurdu ile atlattik sukur

anilm44
anilm44

241

Kabızlık ciddi durum veterinerize gidin burda denilenler sizin kediniz için uygun olmayabilir geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 319 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79566 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR