Kedim Bir Anda Yüzüme Saldırdı

kedisever6155
kedisever6155

2533 Puan

Kedim yatağımda uyuyordu.Vücudunun üzerine yavaşça kafamı koydum o sırada korktu bir anda uyandı tırnaklarıda çok uzun ağzımın üstü ve yanağımı çizdi o refleksle.Ben gözüme de gelmiştir diye düşündüm ama gözümde hiçbir yara izi yok hiçbir acı da çekmedim ama aklım almıyor o sırada gözüme nasıl gelmedi?Bu yüzden gözüme ya geldiyse ve ben hissetmiyorsam diye çok korkuyorum göz çok hassas çünkü birşey olmasından korkuyorum sonra.Psikolojik olarak böyle hissediyorum heralde nasıl rahatlayabilirim?Gözüme gelseydi cidden canım yanarmıydı veya yara izi olurmuydu ? Okuduğunuz için teşekkür ederim yorumlarınıza ihtiyacım var.

10 CEVAP

Merzela
Merzela

12443

Ufak bir kirpik hatta bir toz zerresi bile gözümüzü nasılda rahatsız ediyor öyle değil mi?
Emin olun anlardınız. Gözünüz sağlıklı merak etmeyin.

gulsstoft
gulsstoft

903

Saka mi bu soru? Lutfen saka olsun hissetmedigin sey nasil var gibi dusunebilirsin? Goz cok hassas bir organ emin ol degseydi hissederdin. Kendin demissin zaten goz cok hassas diye. Te allahim yaa.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Uyurken irkitmissiniz normal tepkisi

GrauHimmel
GrauHimmel

289

Gözünüzün içine gelmiş ve yaralamış olsaydı sanırım hissedersiniz. Benim gözüme küçükken birisi pisi pisi otu fırlatmıştı ve minik bir yaralanma olmuştu. Gözümü her açıp kapattığımda gözümde batma hissi oluyordu. Neyse ki kalıcı bir hasar olmadı. Siz de ayna karşısında bir bakın gözünüze ve içiniz rahat değilse göz muayenesi için doktora gidiniz. Ağız ve yanağınızdaki yara için de uygun bir krem kullanın iz kalmasın.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Gözünüze gelmemiştir eğer dediğiniz gibi bi yaralanma olsa yanma, yaşarma, kan toplama gibi belirtileri olurdu. Ayrıca bizimde reflekslerimiz güçlü belki farkında olarak yapmıyoruz ama olası bi tehlikede gözümüzü hemen kapatıyoruz bu yüzden gözünüze gelmemiş olabilir

Catfhs
Catfhs

1848

Tabiki gelmemiştir kaldi ki göz en hassas organ minik bi toz tanesi bile gelse rahatsızlık verir kaldı ki kedi tirmigindan bahsediyorsunuz.. geçmiş olsun uyurken korkarlar ani reflex gösterebilirler .o da kimbilir ne kadar korkmustur hayvancagiz derin uykudaysa..dikkat ediniz birdahakine.

kedisever6155
kedisever6155

2533

Bu arada kafamı koyduğum sırada yüzüm kedimin patilerinin olduğu tarafa bakmıyordu.

Ayselgns
Ayselgns

113116

Koltuk yok mu evde. Karnına neden böyle bir baskı uygulama gereği hissettiniz. Gözünüze bir şey olmamıştır ama kedinizin canı yanmıştır. Çok üzüldüm. Uyku sırası en savunmasız birden bir baskı panikle kendini koruma altına almış zavallı.

kedisever6155
kedisever6155

2533

Ayselgns çok hafif bastırdım merak etmeyin canını yakacak şekilde değil.

kedisever6155
kedisever6155

2533

Bu arada gözleri açıktı biraz bu yüzden bu kadar tepki vereceğini düşünmedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 435 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80162 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR