Kedi Maması Ve Kedi Kumu Önerisi

ozlemalice
ozlemalice

4165 Puan

Merhaba. Birçok kedi maması tavsiyesi okudum ama bir de ben sormak istedim. Kedim 6 mayıs doğumlu 32 gündür benle. O günden beri arada kaçamak olsa da proplan yiyor. Veterinerden ilk seferde proplan mama almıştım. Piyasadaki en iyi mama demişti ama daha iyi mamalar olduğunu gördüm. Bu kadarlık bir yavru için en besleyici en kaliteli kuru mama ve yaş mama deneyimlerinizi alabilir miyim? 2 seferdir de reflex kedi kumu alıyorum. Ama tozutuyor. Sanırım zararlı imiş. Birçok marka baktım hala kararsızım. Kum konusunda da tavsiyeniz varsa alabilirim.

11 CEVAP

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Kuru mama için şu an piyasadaki en iyi mamalar Acana ve Orijen olarak geçiyor, bunun fiyat olarak bir alt segmenti N&D ve Fitmin Purity. Daha alta inecek olursak Matisse, Felicia gibi markalar da rağbet görüyor.


Kum konusunda hemen hemen bentonit kumların çoğu birbirine çok benziyor. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kokusuz kum olması. Sırf kumun kokulu olması için katılan bu kimyasal kokular kedilerde ciddi hasarlara yol açabiliyor. Net bir marka önerisi yapamıyorum bu konuda.

Wolter
Wolter

891

Biokats Bianco Extra Fresh Micro Kedi Kumu 7 Kg
kullanıyorum hiç kokmuyor ve emiciliği çok iyi

mrvargc
mrvargc

801

Suan royal canin baby cat kullaniyorum 4 aylik olana kadar ama sonrasinda ND ye gececegim. Kum olarakta hala benimde arayislarim surmekte reflex evet cok tozutuyor garden mix te topaklanmasi ve koku hapsi gayet guzel tozutmasida bi nebze daha az ama cok fazla saga sola dagiliyor. Van cat tavsiye edildi bana onu onerebilirim bir cok kisiden olumlu geri donus aldim.

veganggx
veganggx

2250

Kum BigCat veya Natural Bastet öneririm.
NutriFeline Kitten ve Schesir iyi yaş mamalar.

Ozge00
Ozge00

131723

Evet bentonit kumlar illa toz yapiyor. Pelet var en uygunu oskaryum sanirim hatta bentonitten daha ucuz geldi bana

ozlemalice
ozlemalice

4165

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Hepsine tek tek bakacağım. Benlik sıkıntı yok ama kedim için en sağlıklı olanı istiyorum ona göre seçim yaparım artık.

Merzela
Merzela

12443

Şimdi mamalar dan bütçeye göre olarak iyi olanları var. Ben şuan araştırmalarım sonucu uygun bütçeli olarak Mystic aldım. Ve 3 haftadır kullanıyoruz kedim çok sevdi ve hiçbir sorun yaşamadım. İçerigi gayet başarılı. Tabi ben bütçeme göre seçtim daha iyi mamalarıda mevcut. Kumda Milo sabunlu kullanıyorum. Ondanda memnunum uygun ve gayet başarılı.

ozlemalice
ozlemalice

4165

Teşekkür ederim öneriniz için. Bakacağım yazdıklarınıza.

ozlemalice
ozlemalice

4165

Teşekkür ederim öneriniz için. Bakacağım yazdıklarınıza.

ozlemalice
ozlemalice

4165

Teşekkür ederim öneriniz için. Bakacağım yazdıklarınıza.

ozlemalice
ozlemalice

4165

Teşekkür ederim bakacağım bu markalara.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 500 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR