Kedim Sersemledi

asdf12345
asdf12345

173 Puan

arkadaşlar merhaba çok endişeliyim iran kedim var çok hassas bir tür ve çok sakin. dün annemle fark ettik adımı karıştı çok üstüne düşmedik zaten öyle sakin bir kedi yeni uyanmış olmasına verdik. bugün akşam az önce yine öyle olunca bir sorum olduğunu anladık. durgun olduğu için zor fark edebiliyoruz bu tarz şeyleri. yürümesi sersem gibi adımı karışıyor, yemeğini tam bitirmemiş dün geceden beri ve yerken de hoşuma gitmedi tam yiyemiyor gibi geldi. karantine sebebiyle aşılarını da aksattık maalesef. veterinerini aradım yarın erkenden gelin dedi. arkadaşlar lütfen sizce nedir inşallah ciddi bir şey değildir. sizin başınıza geldi mi?

3 CEVAP

QueenMete
QueenMete

2681

Çok geçmiş olsun. Veterineri arayıp zaman kaybetmeden götürecek olmanız çok iyi. Belki sıcaklar etkilemiştir. İran kedilerinin burunları basık olduğu için zor nefes alıyorlar onun etkisi olmuş olabilir.
Onun haricinde bir sıkıntısı var mı,Mesela sindirim problemi gibi?
Umarım her şey yolundadır. Veteriner sonrası bilgilendirirseniz sevinirim.

asdf12345
asdf12345

173

merhaba sağ olun az sindirimde bir sorun yok gibi kakasını yaptı çünkü. burnu çok basık değil ama belki sorun odur ve basit bir şeydir. şimdi iyi uyuyor. ismine tepki veriyor, sevdiği yemeğe tepki veriyor, miyavladığı oluyor o yüzden beyinsel bir sorunu olduğunu sanmıyorum. başka bir veteriner daha aradım ama yorum yapamadılar doğal olarak. tekrar sağ olun ilginiz için.

asdf12345
asdf12345

173

doktor tüm aşılarını yaptı izleyin dedi sadece devam ederse tekrar götürücez test yapacak. 3 gün sonra da kontrolü var ???? içim rahatladı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 714 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR