Kedinize Evde Yemek Olarak Ne Veriyorsunuz?

merveylebadem
merveylebadem

3978 Puan

Kedim (2,5 aylık) kuru mama yiyor yaş mama da 2 kez verdim şimdiye kadar çok alışmaması için. Bir de biz her hafta tavuk göğsü sote falan yeriz bir parçasını kesip ona ayrı haşlayıp veriyorum bazen de haşlanmış yumurtanın sarısını veriyorum siz ne veriyorsunuz sağlıklı seveceği şeyler söyler misiniz

7 CEVAP

sekerfare21
sekerfare21

115656

Tavuk kaynatiyorum ben her gun ama kokusunu cok seviyor, yemege geldi mi cok az yiyor. Hatta tavuk kaynayana kadar miyavliyor tencereden gozlerini ayirmiyor ama yeme konusunda o kadar heyecanli olmuyor.

Tavuk haşladığımızda etin yanı sıra bacak kemiğini de veriyorum, ısırma içgüdüleri ve diş kaşınmasına birebir ve kalın olduğu için de boğazına takılma gibi bir riski de yok. Çok az bi ekmek veriyorum ara sıra, seviyor. Yumurta, peynir, zeytin ara sıra azar azar. Çiğ et hiç vermedim, hep haşlanmış et.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

tavuk ciğer peynir kefir yoğurt zeytin yumurta nadiren makarna

ozlemalice
ozlemalice

4165

Yoğurt ve yoğurt suyu veriyorum arada hindistan cevizi yağı veriyorum bir araştırın isterseniz faydası çokmuş. Siyah zeytine bayılıyor ondan veriyorum yeşil zeytin vermemek lazımmış. Evde kendim et haşlama, etin suyu süt tozu su kendi kuru maması yumurta vs mama hazırlıyorum ezerek bazen de stick ödül maması koyuyorum. Ayrı olarak bazen yumurta veriyorum ekmeği bile çok seviyor. Az vermek lazım. Tavuk da vermedim değil ama veteriner tavuk etinin alerji yaptığını söylemişti. Sadece kıymadan ona özel küçük köfte yapıp parçalayıp veriyorum. Makarna ya bayılıyor. Birkaç kez tavuk işe pilav da vermişliğim var. Haşlama mısır bile yemişti biraz parçayalınca. Her şeye sulanıyor aslında tatlı tuzlu. Verip vermeme iradesi bende kalıyor. Mutfağın kapısına gelip miyavlayınca içim gidiyor hep bir şüphede kalsam da.

Drawhel
Drawhel

13562

Milletin kedisi yiyor bizimkisi mama dışında tavuğa bile dönüp bakmıyor shdjdjd

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Yumurta veriyorum haşlanmış arada kefir veriyorum o kadar. ( kendim yaş mama hazırlıyorum ciğer tavuk vs)

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Tuzsuz peynir, ev yapımı yoğurt, suda kırılmış veya haşlanmış yumurta..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 362 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR